Haberler

Bu Kermesin Geliri Çocuklar İçin

"İzmir Sokak Çocuklarını Koruma Çocuklar Geleceğimizdir Derneği", Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde kermes düzenledi.

Geliri çocukların eğitimi için kullanılacak kermes, tahminlerin üzerinde bir ilgi gördü. Dernek Başkanı Neşe Can Hürtürk, katkıları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Türk Kültür Vakfı adına Banu Sakallıoğlu, İzmir Lions Kulübü Başkanı Canan Ünlü ve İzmir Divine Anneleri Başkanı Serpil Zeytin'e teşekkür plaketi verdi.

Kermese Devlet Eski Bakanı ve Uluslararası Kadınlar Derneği Genel Başkanı Işılay Saygın, Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak ve çok sayıda kadın katılarak etkinliğe destek oldu. İzmir Sokak Çocuklarını Koruma Çocuklar Geleceğimizdir Derneği Başkanı Neşe Can Hürtürk, kermeste elde edilen gelirin Konak'taki "Bizim Ev Aile, Çocuk, Gençlik Destek Merkezi"nin ihtiyaçları ve buradan destek alan çocukların başta eğitim olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağını belirtti. Dernek faaliyetlerini yıllardır vazife gibi görüp yürüttüklerini söyleyen Hürtürk, "Derneğimizin kurulduğu 1994 yılından bu yana, zor durumdaki ve risk altındaki çocuklara hizmet veriyoruz. Valilik, Emniyet, Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları mutlaka çocukların yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışıyorlar. Zaten bunların işbirliği olmadıkça başarı da mümkün değil. Ancak toplumun duyarlılığına ve desteğine ihtiyacımız var. Umarım çocuklarımızın geleceğimiz olduğu bilinci daha da gelişir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title