Haberler

Bu da Türkiye'deki Suriyelilerden rahatsız olan Suriyeli! Verilen örneklere kayıtsız kalamadı

Güncelleme:

İstanbul Eminönü'nde yapılan bir sokak röportajında mikrofon uzatılan bir Suriyeli sığınmacı, çevreye rahatsızlık veren göçmenlerden rahatsız olduğunu dile getirdi.

Mültecilerle ilgili tartışmalar gündemin ön sıralarında kendine yer bulmaya devam ediyor. Konuyla ilgili yapılan bir sokak röportajında Suriyeli bir gencin söyledikleri ise bir hayli dikkat çekti.

GÇÖMENLERDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ

Daha önce yapılan diğer röportajların aksine son derece sakin geçen ikili diyalogda konuşan Suriyeli genç, karşısındaki kişinin verdiği örneklerden sonra kendisinin de çevreye rahatsızlık veren göçmenlerden rahatsız olduğunu dile getirdi.

"BEN DE ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM"

Çevreye rahatsızlık veren göçmenlerle ilgili karşısındaki kişi gibi düşündüğünü belirten Suriyeli genç, "O insanların yaptıklarından en az sizin kadar kadar rahatsızlık duyuyorum. Siz nasıl aile olarak bir yere çıktığınızda o davranışlardan rahatsız oluyorsanız ben de rahatsız oluyorum. Yanlış herkes için yanlıştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eminönü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Adem Eren:

Türkiye'de 13 milyon mülteci var bunlar giderse kirada düşer işsizlikte düşer tüketim oranı azalır bilmediğimiz tanımadığımız insanlara dolmuş Allah sonumuzu hayretsin

203
14
yanıtYanıtla
mustafa Can:

Almanya'da Türklerden rahatsız olan bir sürü Türk var. Çok şaşılacak durum değil

96
42
yanıtYanıtla
Dogrucu:

almanyaya TÜRK anlaşma ile az talep ile gitmiş aynı şeydegik geri kafali

yanıt6
yanıt2
simit bekleyen martı:

ayılığın memleketi yok. biz ne ayılar görüyoruz doğma büyüme istanbullu..

118
20
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

kimliği de TC kimliği vah ülkeme vah. şehit kanları ile kazanılan toprakların TC kimliğini bedava dağıtın bakalım. o şehitlerin kemikleri sızlıyor kemikleri

80
16
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

örnek suriyeli

47
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title