Haberler

Bu akademinin eğitim verdiği kursiyerler mezun olamadan iş buldu

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veren ve güzellik sektörüne yüzlerce kalifiye personel yetiştiren Essplus Akademi, daha kaliteli eğitim ortamı için Nilüfer'in merkezi konumundaki yeni yerine taşındı.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veren ve güzellik sektörüne yüzlerce kalifiye personel yetiştiren Essplus Akademi, daha kaliteli eğitim ortamı için Nilüfer'in merkezi konumundaki yeni yerine taşındı.

Essplus Akademi, yeni adresini düzenlediği görkemli bir törenle hizmete açtı. Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı törende hep birlikte yeni mekanın kurdelesi kesildi. Bu Akademiye eğitime gelen kursiyerler daha eğitimleri bitmeden iş teklifi alıp iş imkanına kavuşuyor.

Essplus Akademi Kurucu Ortağı Gülin Çifçi, "Akademimizi büyüttüğümüz için çok mutluyuz. Sektörün şu anda nitelikli personele çok fazla ihtiyacı var. Tabii bu ihtiyacı karşılamak için de kaliteli bir eğitim imkanı gerekiyor. Bizler de yeni adresimizde daha konforlu, daha kaliteli ve daha fazla sınıfı olan bir akademi oluşturduk. Yeni yerimizde çok daha iyi bir eğitim ortamı sağlayacağız. Sektörün ihtiyacı olan kalifiye personel eksikliğini gidermek için çalışmaya ve eğitim vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kurucu Ortak Derya Bulut ise, "2015 yılında kurdukları akademinin yeni adresinde çok daha kaliteli eğitimler vermeyi sürdüreceğinin altını çizdi. Her geçen gün büyüyen güzellik sektörünün içerisinde yer almak ve Bursa'da bu işin önlüğünü yapmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Derya Bulut; "Kentimizde böyle bir yatırım yaparak büyümek çok güzel. Bursa'nın böyle donanımlı ve kalifiye bir akademiye ihtiyacı vardı. Sektörün kaliteli eğitim almış personele ihtiyacı vardı. Bizlerin de bu konuda öncülük ettiğini düşünüyorum. Sektörümüze, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurhayat Altaca Kayışoğlu milli eğitim bakanlığı Milletvekili Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title