Haberler

Brisa ve Petrol Ofisi'nden Ortak Kampanya

Bridgestone ve Lassa markalarından 400 liralık hafif ticari araç yaz lastiği alan herkese, Petrol Ofisi Positive Card ile 20 liralık yakıt hediye edilecek.

Brisa, Bridgestone ve Lassa markalarıyla pazara sunduğu yaz lastikleri için Petrol Ofisi işbirliğiyle bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında 400 liralık hafif ticari yaz lastiği alan herkes, Petrol Ofisi Positive Card ile 20 liralık yakıt hediye kazanacak.

Brisa açıklamasına göre, 31 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında, 400 liralık Lassa ve Bridgestone markalı hafif ticari araç yaz lastiği alan tüketicilere, Petrol Ofisi'nden Positive Card ile 20 liralık yakıt kullanımı hediye edilecek.

Kampanya kapsamındaki avantajlardan, Lassa ve Bridgestone tavsiye edilen tüketici fiyat listelerinde "Hafif Ticari Araç Lastikleri" bölümünde yer alan C sınıfı lastiklerle "Çelik Radyal Minibüs-Kamyonet Lastikleri" ve "Çapraz Katlı Minibüs-Kamyonet Lastikleri" başlıkları altında yer alan yaz lastiklerini alan kullanıcılar faydalanabilecek.

Kampanya, yetkili Bridgestone, Lassa, OtoPratik ve Lastiğim tabelalı satış ve hizmet noktalarından yapılacak perakende alımlarda 1 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihlerinde geçerli olacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Petrol Ofisi Bridgestone BRİSA Lassa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title