Haberler

Brandroom Nişantaşı'nda Aşk Dile Gelecek!

Güncelleme:

Brandroom, 13 Şubat'ta aşkı dile getireceği Nişantaşı mağazasında stil sahiplerine birbirinden özel sürprizler yaşatmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Sevgililer Günü alışverişini aşkla yapmak isteyenleri unutamayacakları bir gün bekliyor…

Aşk tadında pamuk şeker, aşkı kışla buluşturan kestane kokusu, kalpleri kıpır kıpır yapan canlı müzik, her stile dokunacak hediye seçenekleri… Brandroom Nişantaşı mağazasında ZUBİZU işbirliği ile, 14 Şubat'a muhteşem bir geri sayım yapılacak.

Lüks ve ulaşılabilir dünya markalarını kusursuz bir ortam ve hizmet kalitesi ile buluşturan, ve DKNY, JuicyCouture, Michael Kors, Salvatore Ferragamo, Ted Baker, Karl Lagerfeld, Maje, Sandro ve Elie Tahari gibi markaların mono butiklerini de çatısı altında bulunduran Brandroom ile St. Regis İstanbul çatısı altında bulunan Lanvin ve Barbara Bui 13 Şubat'ta Nişantaşı'na aşkı taşıyacak. Seçim yapmakta zorlayacak alternatiflerle kalplere dokunacak olan Brandroom'da tüm ZUBİZU üyelerine de sürpriz hediyeler sunulacak.

Ayrıca, 13 Şubat'ta en fazla alışveriş yapan kişiye St.Regis İstanbul'un en özel suitinin bir gecelik anahtarını verecek olan Brandroom, bu yıl aşkın peşinde kalacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title