Haberler

Cips Yiyen, Müzik Dinleyen Kuzu Herkesin İlgisini Çekiyor

Güncelleme:

Cips yiyen, meyve suyu ve gazoz içen, dondurma yalayan kuzu en çok otomobilde yabancı müzik dinlemeyi seviyor.

Adıyaman'da 'Doruk' isimli sıra dışı kuzu ilginç hareketleri, yedikleri ve sevimliliği ile vatandaşları kendisine hayran bırakıyor. Mustafa Yücel Özbilgin Park'ına dinlenmeye gelen aileler Doruk'u görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Özellikle çocukların gözdesi ve eğlencesi olan sevimli Doruk, müşterilerin masasına gidiyor ve müşterilerin ikram ettiklerini yiyor.

ŞERBET, ÇAY, MEYVE SUYU...

Doruk biberonda ballı şerbet, çay ve meyve suyu, kola, gazoz, süt, limonata, kahve içiyor, cips, çekirdek ve kek, şeker, erik, dondurma, çilek yiyor. Doruk'u çocuğu gibi besleyerek yetiştiren Abdurahman ve Burak Ekinci, kardeşler zaman zaman Doruk'u otomobile de bindirerek gezmeye çıkarıyor. Otomobil keyfine diyecek olmayan Doruk, aynı zamanda otomobilde müzik dinlemeyi de seviyor. İnsanlardan kaçmayan Doruk, en çok kadınlar ve çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.

SAHİPLERİ İLGİDEN MEMNUN

34 yıldan beri ailece yeni doğmuş kuzu alan ve onları çocukları gibi yetiştiren Abdurahman ve Burak Ekinci kardeşler, vatandaşların Doruk'a olan ilgisinden memnun. Mustafa Yücel Özbilgin Park'ında işletmeci olan Abdurahman ve Burak Ekinci kardeşler, "34 yıl boyunca babamız sürekli yeni doğmuş kuzu alıp yetiştirirdi. Yeni aldığı kuzuları kendi çocuğu gibi besler ve onların bakımını yapardı. Babamızın bu hobisini şu an biz çocukları ilerletiyoruz. Bu hobimiz uzun yıllar boyunca devam edecek inşallah. Doruk'a vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ve alaka var. Doruk'un özel kuaförleri ve veterinerleri var. Kendisine en çok bayanlardan ve çocuklardan ilgi yağıyor. Çoğu müşterilerimiz Doruk için buraya geliyorlar. Bazen bayanlar 2 kahve siparişi söylüyor, biri Doruk'a, diğer kahveyi de kendilerine istiyorlar. Doruk sayesinde müşteri oranımızda da artış oluyor. '' şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yücel Özbilgin Adıyaman Ekinci Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

bizansli:

o sevimli kuzunun büyüyünce koyun olmasindan korkuyorum.

5
1
yanıtYanıtla
ali:

güzelmiş nazar değer

3
1
yanıtYanıtla
POLAT:

Benden yakışıklı lan. . .

2
1
yanıtYanıtla
Badit:

Hayvana iskence yapiyorlar pislikler!

2
1
yanıtYanıtla
aa:

beyninde problem var galiba senin işkence ne alaka adamlar ona insan gibi bakıyo

yanıt0
yanıt0
aaaaa:

bence senin gibi böyle düşünceli birinin hala yaşıyo olması bizlere işkence :) haberi iyi oku kuzuya insan gibi bakıyolar diyo

yanıt0
yanıt1
ZAZA DAYI:

kuzu benden iyi yasiyor la

2
0
yanıtYanıtla
Sinan:

Adıyamanlı alıştırmış kuzuyu . Hahahhahahahahahahaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title