Haberler

Boğazına 6 Demir Çubuk Saplanan İşçinin Mucize Kurtuluşu

Güncelleme:

Çin'de demir bükme makinesinde çalışan işçi boğazına saplanan demirlere rağmen mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı.

Çin'in Hubei eyaletine bağlı Xiangyang kentinde köprü inşaatında çalışan bir işçi, boğazına altı demir çubuk birden saplandığı halde mucize eseri sağ kalmayı başardı.

MAKİNE ARIZALANDI

Xie Mo adlı işçi, kent dışındaki bir köprü inşaatında soğuk demir bükme makinesinde çalışırken makine bir anda arızalanarak içindeki demir çubukları büyük bir hızla fırlattı. Demir çubuklardan altısı Xie Mo'nun boğazına ve nefes borusuna saplandı.

İşçi boğazına saplanan demirlere rağmen sağ kalmayı başardı ve kaldırıldığı hastanede demirler 5 saat süren bir operasyonla çıkarıldı.

Doktorlar Xie Mo'nun aldığı büyük yaralara rağmen iyileşeceğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Hubei Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title