Haberler

Boğaziçi Üniversitesi'ne koyulan X-Ray cihazı ortalığı karıştırdı! Özel güvenlik, öğrencilere masa fırlattı

Güncelleme:

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs girişine X-Ray cihazı yerleştirilmesi öğrencilerin yanı sıra sosyal medyada çok sayıda kullanıcının sert tepkisine neden oldu. Bugün yapılacak Taşoda Müzik Festivali öncesinde yerleştirilen X-Ray cihazından geçmeyi reddeden üniversite öğrencileri özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildi. Özel güvenlikçilerin öğrencilere tepki göstererek saldırdığı görüntüler sosyal medyada da büyük tartışma yarattı.

Son dönemde rektörlük tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Boğaziçi Üniversitesi'nde bugün yapılacak Taşoda Müzik Festivali öncesinde de gerilim yaşandı.

KAPIYA YERLEŞTİRİLEN X-RAY CİHAZI TARTIŞMA YARATTI

Rektör Naci İnci'nin talimatıyla Güney Kampüs girişine yerleştirilen ve özellikle sosyal medyada büyük tartışmalara neden olan X-Ray cihazından geçmeyi reddeden öğrencilere özel güvenlik görevlileri müdahale etti.

ÖZEL GÜVENLİKÇİ ÖĞRENCİLERE MASA FIRLATTI

Görevlilerin öğrencilere yönelik müdahalesi cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedilirken, görüntülerde bir özel güvenlikçinin öğrencilere masa fırlatmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Naci İnci Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Buse Karadağ:

Neden taşkınlık çıkartıyorsunuz neden geçin girin eğlenin bu boğazıci üniversite nin öğrencileri ne kadsr şımarık ve şiddet eğilim li herşeye itiraz her şeye başlarına gelmiş rektöre bile itiraz etti bu adamlar burdan başka üniversite de hiç böyle bişey duymadım

224
122
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Sen Türkiye'de ilk 5000 e girecek kadar başarılı hangi öğrenciyi şımarık gördün.. Haaa şımarmaları bile haklı..benim evladım da öyle başarılı olsun da şımarsın.. rektörlüğü haketmeyen biri geldi ki onu da görevden aldılar zaten..

yanıt2
yanıt2
osman :

Mesele okumak ve eğlenmek değil ki. Karışıklık kargaşa çıkarıp kaos ve terör ortamı yaratmak. Özel güvenlik işini yapıyor. Bu iş için görevlendirilmiş sonuçta bu adamlar. Yani öğrencinin ğuvenliği için. İşine gelmiyorsa defol git.

9
9
yanıtYanıtla
Gün Eş:

BUNLAR ÖĞRENCİDEN ÇOK EŞKİYAYA BENZİYOR

9
8
yanıtYanıtla
Lelouch vi britannia:

Tüm marjinal sol örgütler toplanmış. Adamlar senin güvenliğin için X-Ray koymuş. Bunlar da orada üçkuruşa çalışan güvenlikçiler uğraşıyorlar. Bu öğrenciler bu ülkenin geleceği olamaz. Belirli siyasi ve ideolojik eğitimler alarak oralara gidiyorlar.

6
4
yanıtYanıtla
Cuma Ada:

Özel güvenlik sonuna kadar haklı. Herkes kurallara uyacak.Bunlar anarşist.Devlet düzenini yıkmak isteyenler.Ne yazık ki bunlar iflah olmazlar.

5
0
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bu universite kapatilmali, iyice zivanadan cikti burasi

3
1
yanıtYanıtla
Garip:

Yine zamlar başladı olacak gibi değil millet peri perişan ekonomik savaş açtılar ülkemize başkanımıza destek olmamız gerekiyor akıllı olun

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title