Haberler

Bodrum Fuardaki Silahlı Saldırı Şüphelisi Adliyede

Fuardaki silahlı saldırı şüphelisi adliyedeMUĞLA'nın Bodrum ilçesindeki Tarım Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde düzenlenen fuarda stand açan Murat Aslan'ı (48) çıkan tartışmada eşinin gözü önünde, bacağından tabancayla yaralayıp kaçan G.O.

Fuardaki silahlı saldırı şüphelisi adliyede

MUĞLA'nın Bodrum ilçesindeki Tarım Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde düzenlenen fuarda stand açan Murat Aslan'ı (48) çıkan tartışmada eşinin gözü önünde, bacağından tabancayla yaralayıp kaçan G.O. (Gökhan Orhan) jandarma tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

Gümbet Dolgu Alanı'nda, Bodrum Tarım Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 1- 8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen fuarda, 60 meslek grubu stand açtı. Fuarda, mandalina dolması ile Bodrum'da ün yapan Fadime Aslan (38) da, eşi Murat Aslan ve çocukları Asena Aslan ve Kadir Aslan ile Bodrum mandalinası ürünleri ve reçelleri satmak için stant açtı. Ancak, fuarın ilk gün akşamı Aslan Ailesi'nin standında elektrikler kesildi. Bunun üzerine Aslan Ailesi, durumu standı kiraladıkları organizasyon şirketi yetkililerine bildirdi. Ancak, buna rağmen standın elektrik sorunu çözülmeyince, Aslan Ailesi'nin standındaki bazı ürünler bozulmaya başladı. Bunun üzerine Murat - Fadime Aslan çifti, dün (Pazar) öğle saatlerinde, standa gelen organizasyon yetkililerinden zararlarının karşılanmasını istedi. Organisayon şirketi yetkilisi G.O. ve yanındaki 3 kişi ile Aslan Çifti, arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme-tokat kavgaya dönüştü. Kavgada, belindeki tabancasını çıkartan G.O., "Siz mermiden daha mı hızlısınız?" diyerek, Murat Aslan'ı sağ bacağından yaraladı. Aslan, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınırken, GO. ve bereberindekiler olayın ardından geldikleri otomobille kaçtı. Polis, olayın ardından gözaltına alınan organizasyon şirketi yetkilisi olduğu öğrenilen M.Z., ifadesi alınıp, serbest bırakıldı.

Polis, G.O. ve beraberindeki üç kişinin yakalanması için ise çalışma başlattı. G.O., da dün akşam, Gümbet Mahallesi'ndeki bir otele girerken yakalanıp, gözaltına alındı. G.O., polisteki işlemlerinin ardından "ruhsatsız silah taşıma", "tehdit", "kasıtlı yaralama suçlarından adliyeye sevk edildi.

Polisin, şüpheli diğer üç kişinin de yakalanması için çalışmalarının sürdürürken bacağından vurulan Murat Aslan'ın hastanedeki tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Aslan Murat Aslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title