Haberler

Birlikspor bugün (Pazar) "Off" çektirecek

Güncelleme:

Ligde zirve yarışından kopmayan Kocaeli Birlikspor bugün evinde (Pazar) Ofspor'u konuk edecek. Ligin son sırasındaki Ofspor'u ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar'da parola "mutlak 3 puan"

BUGÜN SAAT 13:30'DA

23 haftada topladığı 41 puanla zirve yarışını sürdüren Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün (Pazar) Alparslan Türkeş Stadı'nda 15 puanla ligin son sırasındaki Ofspor'u ağırlayacak. Evinde 27 puan toplayan ve iç saha maçlarında rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Birlikspor 13. iç saha maçında 30 puana ulaşmayı hedefliyor. Deplasmanlardan sadece 5 puan çıkarabilen Ofspor ise dış maçlarda ligin en az puan toplayan takımı.

TRABZON'DA 2-1 YENDİK

Bu sezon 7.haftada Trabzon'da Onur Garip ve Turgay Gölbaşı'nın golleriyle Ofspor A.Ş.'yi mağlup eden Kocaeli Birlikspor son dakikada aldığı beraberlikler yüzünden son 2 maçtaki puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Maçta düdük Konya bölgesinden Hasan Ertuğan'da olacak. Serdar Soydan (Antalya) ve Şaban Karaderili (Konya) yardımcı hakem, Hulusi Akırşan (Konya) dördüncü hakemlik yapacak. Mehmet Arabacı gözlemci, Ramazan Kalaycı ise temsilci olarak görev yapacak.

5 SINIRDA, 1 CEZALI VAR

46 puanla lider olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 44 puanla 2.sıradaki İstanbulspor'a konuk olacak. Rakiplerinin puan veya puanlar kaybedeceği haftada Birlikspor'un elde edeceği galibiyetle puan tahtasında avantaj yakalaması, üstündeki rakipleriyle makası iyice daraltması gerekiyor. Burak Keskin, Gökhan Meral, Mehmet Gürkan Öztürk, Uğur Daşdemir ve Uğur Işıkal sarı kart sınırında bulunduğu Kocaeli Birlikspor'da kaleci Fatih Öztürk ise sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

KAZANMAYA ODAKLILAR

Hafta boyunca yoğun bir şekilde maçın hazırlıklarını yapan Kocaeli Birlikspor önceki günkü (Cuma) teknik ve taktik antrenmanın ardından kampa girdi. Dün (cumartesi) ter idmanı yapan temsilcimiz maçın saatini beklemeye koyuldu. Teknik direktör Fatih Akyel, "Ofspor genç bir ekip. Elbette ki kazanmak isteyeceklerdir. Ancak bizim puan kaybetmeye hiç tahammülümüz yok. Kazanmaya odaklıyız ve sahaya 3 puan için çıkacağız. Maç bitiminde galip gelen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

ULUĞBEY ANTRENMANDA

ULUĞBEY-Okul sporlarında üst üste büyük başarılar elde ederek Körfez ilçenin adını ön plana çıkaran Körfez Uluğbey İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri de antrenmanı takip etti. Antrenmanın ardından takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uluğbey Ofspor Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title