Haberler

"Bir Umut" filmi Karlovy Vary Festivali'nde First Cut+'a seçildi

Güncelleme:

Yönetmenliğini Ümit Köreken'in üstlendiği "Bir Umut" filmi, "55. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali"nde "First Cut+" bölümüne alındı.

Yönetmenliğini Ümit Köreken'in üstlendiği "Bir Umut" filmi, "55. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali"nde "First Cut+" bölümüne alındı.

Başrollerinde Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız ve Funda Eskioğlu'nun rol aldığı film, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteğinde, Türkiye, Almanya ve Slovenya ile TRT'nin ortak yapımcılığında hayata geçti.

Ümit Köreken ile eşi Nursen Çetin Köreken'in de yapımcı olduğu "Bir Umut", festivalin endüstri bölümü First Cut+'a seçilen uluslararası 8 proje arasında yer aldı.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek First Cut+'a seçilen yönetmenler ve yapımcılar, First Cut+ Direktörü Ilaria Gomarasca, pazarlama uzmanı Boris Pugnet, L'Avventura Studio'dan dijital pazarlama uzmanı Alexis Hamaide, WOLF şirketinden uluslararası tanıtım ve PR uzmanları Laurin Dietrich ve Michael Arnon, dünya satış ajanı Heretic'te görev yapan Ioanna Stais ve ödüllü kurgucu Catalin Cristu?iu ile festival, dağıtım, tanıtım, fragman ve afiş tasarım stratejisi üzerine birebir çalışma fırsatı bulacak.

"Halef" filmindeki performansıyla 2018 Malatya Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Baran Şükrü Babacan, "Eğreti Gelin" filmindeki performansıyla 2005 Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülünü alan Eylem Yıldız ve Devlet Tiyatroları sanatçısı Funda Eskioğlu filmdeki başrolleri paylaştı.

Uluslararası ve ulusal çeşitli festivallerde gösterilmesi planlanan filmin konusu kısaca şöyle:

"Sinema filmlerinde rol almak isteyen oyuncu Umut ile eşi Asiye, kendi kurdukları özel tiyatroda yönetmenlik yapmaktadır. Umut, 14 yaşındayken babasını kaybetmiş, annesinin üç çocuklu bir adamla evlenmesi üzerine Bursa'da yaşayan dayısının yanına gönderilmiştir. Annesiyle 20 yıl hiç görüşmeyen Umut, sınırda yaşadığı sorun nedeniyle Bursa'ya dönemeyen tır şoförü dayısından bir telefon alır. Anadolu'nun küçük bir kasabasında yaşayan annesi, hastalığı nedeniyle tedavi için Bursa'ya gelmiştir. Annesinin gelişiyle geçmişe ait tüm travmalarıyla yeniden yüzleşmek zorunda kalan Umut'un yaşamı beklenmedik durumlarla 42 saat içinde alt üst olur."

Kaynak: AA / Güncel

Film Festivali Eylem Yıldız Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title