Haberler

Billur Kalkavan'dan dikkat çeken çıkış: Dizilerde hiç cinsellik gösterilmiyor

Güncelleme:

Son zamanlarda yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Billur Kalkavan, son röportajında dizilerdeki konuların kötü ve aynı olduğunu belirterek "Dizilerde hiç öpüşme yok, zaten Türkler cinsel ilişkiye girmiyor" dedi.

Annelik ve cinsellikle ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Billur Kalkavan, Umur Birand'a verdiği röportajda neden uzun zamandır ekranlarda olmadığını ve gelen projeleri neden geri çevirdiğini anlattı.

"BEN KÖLE DEĞİLİM"

Billur Kalkavan, usta gazeteci Mehmet Ali Birand oğlu Umur Birand'ın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Kafa Tutanlar programına konuk oldu. Yaptığı çarpıcı açıklamalarla adından söz ettiren Kalkavan, neden dizilerde rol almadığını şu sözlerle anlattı: "Dizileri 180 sayfa olmasından dolayı yapmıyorum. Çünkü evine dönemiyorsun, ben köle değilim ki. Bence oyuncuların köleleştirilmemesi lazım. İlginç bir konuda gelmiyor, hep anne rolü. Ben doktor olamaz mıyım, bir sapık olamaz mıyım? Bizde hiçbir aktörü denemiyorlar. Değişik işler gelmediği için kendimi geliştiremiyorum. Sektör kötüleşiyor, kötü paralar ödüyorlar niye kendimi sıkayım ki?"

Billur Kalkavan'dan dikkat çeken çıkış: Dizilerde hiç cinsellik gösterilmiyor

"TÜRKİYE'DE CİNSELLİK GÖSTERİLMİYOR"

Dizilerdeki konuların çok kötü olduğundan bahseden Kalkavan, sözlerine "Dizilerde öpüşme yok, yasak. Mesela biz Türk milleti olarak hiç cinsel ilişkiye girmiyoruz. Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal. Çünkü cinsellik konuşulmuyor ve gösterilmiyor bu ülkede. Ama her türlü cinayet, kan, mafya ve pisliğe tamam. Amerika'da bir insan seyrettiği şeyi orada izleyip bırakıyor. Ama bizde o karakteri içine alıyor. Bence gençliğin şifreleri bozuldu. 90'larda doğan arkadaşımın ilişkilerine bakıyorum; entrika var çünkü öyle görüp öyle zannediyorlar. Bu çok fena" diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Billur Kalkavan Umur Birand Haberler

500

Yorumlar (57)

12345:

VAR Bİ YANGINI BUNUN. AĞZINI NE ZAMAN AÇSA KONUYU BURAYA GETİRİYOR

74
8
yanıtYanıtla
56789:

dincilerde hep kadına getiriyor olayı onlarında bi sıkıntısımı var yani ? Çözülmemiş sorunlar çözülene kadar o konudan bahsetmek bir sıkıntıse olduğunu değil kuş beyinli olmadığını gösterir.

yanıt1
yanıt2
12345:

56789 DİNCİLER İLE NE ALAKASI VAR AMEKE. HER RÖPORTAJINA BAK AYNI CÜMLELER AYNI KONULAR KADIN BAŞKA BİEŞY SÖYLEMİYOR SONRA YOK DİNCİLER DE BÖYLE YOK ŞÖYLE. KAFANI KULLANMAYACAKSAN BOŞUNA TAŞIMA

yanıt2
yanıt4
YAPMA YAV!!!:

TÜRKÜM, GEL BİR DENEY YAPALIM.

63
7
yanıtYanıtla
1234:

insanlar da ahlak kalmadı sen ne diyosun ya

44
10
yanıtYanıtla
4321:

kadın ahlaktan değil cinsellikten bahsetmiş.

yanıt0
yanıt0
ad ve soyad:

cinsellikle ahlakin bir ilgisi yok, cinsellik olagan bir sey, ama anlamiyorsunuz o baska bir sey.

yanıt0
yanıt0
Hüseyin:

Ne istiyor acaba millet birbirine zıplasın mı istiyo az edep

46
4
yanıtYanıtla
sen göster ):

yan instagram var face var onlar göstermiyorsa sen göster :) çek konulu konusuz filmlerini göster :)

37
2
yanıtYanıtla
Q:

Terbiyesiz ar namus kalmamış. İnsan biraz Allah tan korkar

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title