Haberler

Beytüşşebap'Lı Çocuklar İlk Kez Şişme Oyun Parkı İle Tanıştı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde Kaymakam Soner Karataşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Şişme Oyun Parkı Satın Olarak, İlçe Çocuklarını İlk Kez Bu Parkla Tanışmasını Sağladı. Kaymakamlığın Bahçesine Kurulan Şişme Oyun Parkına Akın Eden Beytüşşebap'lı Çocuklar Doyasıya Eğlenirken, Kaymakam Karataşoğlu, "bende Çoçuk Olmak İstiyorum" Dedi.

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde Kaymakam Soner Karataşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şişme oyun parkı satın olarak, ilçe çocuklarını ilk kez bu parkla tanışmasını sağladı. Kaymakamlığın bahçesine kurulan şişme oyun parkına akın eden Beytüşşebap'lı çocuklar doyasıya eğlenirken, Kaymakam Karataşoğlu, "Bende çoçuk olmak istiyorum" dedi.

Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak çocuklar için büyük şişme oyun parkı satın aldı. Kaymakamlık bahçesine çocuk parkı getirildiğini duyarak, Kaymakamlık bahçesine koşan çocuklar, ilk kez şişme oyun parkıyla tanıştı. Oyun parkında eğlenen çocukların yanına giden ve çocuklarla sohbet eden Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, parkın 23 Nisan hediyesi olduğunu söyledi. Karataşoğlu, bu sırada parkta sıranın kendisine gelmesini bekleyen bir kız çocuğunu elinden tutarak parkta götürdü ve oyun parkında oynamasına yardım etti.

Kaymakam Karataşoğlu, sıkıntılardan ve sorunlardan en çok etkilenen çocuklar için bu organizasyonu yaptıklarını belirterek, "Belki hayatlarında ilk defa gördükleri ya da veya görecekleri ilk defa zıplamanın zevkine vardıkları bir ortam oluşturmak istedik. Bu çerçevede çocuklarımızın yoğun katılımı oldu, bizde bundan çok memnunuz. İyiki böyle bir şey organize etmişiz. İyi ki böyle bir şey aklımıza gelmiş ve 23 Nisanda çocuklarımızı neşelendirmeyi başarabilmişiz"dedi. Çoçukların, çocukluğunu yaşayabilmesini isteyen Karataşoğlu, "Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de, Diyarbakır'da,Van'da ve memleketimizin diğer taraftaki tüm çocuklarımızın yararlanabildiği ama ücretle yararlanabildiği bir faaliyeti biz ücretsiz olarak çoçuklara sunduk. Aslında yaşamak ve çocuk olmak ne kadar güzel. Hele 23 Nisanda çocuk olmak Beytüşşebap'ta çocuk olmak ne kadar güzel. Bunu biz yaşatmak istedik ve çok memnunum. Fevkalade güzel bir organizasyon oldu. Bende çocuk olmak istiyorum Beytüşşebap'ta ve bundan sonra faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title