Haberler

Beytüşşebap - Köylerinde İlk Kez Kaymakamı Gören Köylüler Çok Sevindi

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne Bağlı Ortalı Köyü'nde Oturanlar Bir Kaymakamı İlk Kez Köylerinde Görünce Şaşırdı, Ardından Çok Sevindi. Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, Ulaşımı Zor Olduğu İçin Bugüne Kadar Kaymakamların Gitmediği Köye Şırnak'ın 2 İl Genel Meclis Üyesi ile Giderek Evleri Dolaştı ve Sıkıntılarını Tespit Etti.

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'ne bağlı Ortalı Köyü'nde oturanlar bir Kaymakamı ilk kez köylerinde görünce şaşırdı, ardından çok sevindi. Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, ulaşımı zor olduğu için bugüne kadar kaymakamların gitmediği köye Şırnak'ın 2 il genel meclis üyesi ile giderek evleri dolaştı ve sıkıntılarını tespit etti.

Beytüşşebap'a 15 kilometre uzaklıkta bulunmasına rağmen yolunun bozuk olması nedeniyle bugüne kadar hiç bir yetkilinin gitmediği Ortalı Köyü'ne ilk kez Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu gitti. Şırnak İl genel meclis üyeleri Hazım Adıyaman ve Rahmi Bal ile birlikte köye giden Kaymakam Karataşoğlu'nu gören köylüler şaşırken bu ziyaretten çok mutlu olduklarını söyledi. Köydeki tüm evleri dolaşan Kaymakam Karataşoğlu, sorunlarını yerinde tespit etti. İl Genel meclis üyeleri ile birlikte köy yolunun yapılması için destek sözü veren Kaymakam Karataşoğlu, şöyle konuştu:

"Beytüşşebap Kaymakamı olarak köyü ziyaret etmekten mutlu ve memnun oldum. İhtiyaçlarını tespit ettik ve gereğini yapmak için il genel meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Vatandaşlarımızın sıkıntısı, sorunu ve derdi olduğu zaman her zaman yanlarındayız. Umarım burada sağlık, mutlulukla uzun süre yaşarlar. Biz de onlara hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyarız. İyi ki buradalar, iyi ki varlar, umarım her şey daha güzel günler için olur."

Köy muhtarı Turan Aslan ise ilk defa köylerine bir kaymakamın geldiğini anlatırken, bu nedenle kaymakama çok teşekkür ettiklerini söyledi. Muhtar Aslan, "Kaymakama birçok müracaatımız oldu. Kendileri sorunları yerinde görmek istedi. Kendisine de zahmet oldu. Ona çok teşekkür ediyoruz. Gelip köyün bütün sorunlarını yerinde gördü bundan dolayı kendisinden çok memnun olduk. Çok teşekkür ediyoruz. Okul ve yol sorunlarımız var. Yolumuz bayağı bozuk, Kaymakam beyin kendisi de gördü" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title