Haberler

Beylikdüzü Türk Halk Müziği ile Duygulandı

Güncelleme:

Türk Halk Müziği'nin unutulmaz türküleri Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde yankılandı.

Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun Şef Neslihan Çınar yönetiminde verdiği konser, Beylikdüzü halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, meclis üyeleri, Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Başkanı Erhan Bayladı, öğrenciler ve çok sayıda müziksever katıldı.

Değerli Eserler Seslendirildi

Şef Neslihan Çınar yönetimindeki koro, Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli eserlerini coşkuyla seslendirdi. Konser izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Düzenlenen konserin izleyenlere müzik ziyafeti yaşattığını belirten Başkan Yardımcısı Yeşil, "Böyle özel akşamlarda çalışmalarını sunan ve bizlere keyifli dakikalar yaşatan sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Yeşil, daha sonra her sanatçıya tek tek çiçek verip, kendilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title