Haberler

Gözü dönen genç, sevgilisini öldürüp intihar etti! O esnada tek cümle sarf etmiş

Güncelleme:

Beylikdüzü'ndeki bir evde Muhammed Yusuf T., tartıştığı sevgilisi Duygu U.'yu silahla öldürdükten sonra intihar etti. Polis, olay sırasında evde bulunan Muhammed Yusuf T'nin annesi ve ağabeyinin ifadesine başvurdu. Olayı anlatan bir mahalle sakini ise "Çocuk kıza, 'Beni istemiyorsan niye geldin' diyor. Sonra kızı çekip vuruyor o sıra kendisi de vuruluyor" diye konuştu.

Bugün saat 10.30 sıralarında Kavaklı Mahallesi'nde bulunan bir binanın üçüncü katındaki dairede iddiaya göre, Muhammet Yusuf Tekin, sevgilisi Duygu Unutmaz'ı silahla öldürdükten sonra intihar etti. Komşular üst kattan gelen silah sesi ve bağrışmalar üzerine polise haber verdi.

GENCİN ANNE VE ABİSİNİN İFADESİ ALINDI

Polis ekipleri yaptıkları inceleme sırasında olay yerinde bir adet boş kovan bulurken Muhammet Yusuf Tekin'in anne ve ağabeyi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kız arkadaşını öldürüp intihar etti

"BENİ İSTEMİYORSAN NİYE GELDİN?"

Mahalle sakini ise yaşananları anlatırken, "Çocuk kıza, 'Beni istemiyorsan niye geldin' diyor. Sonra kızı çekip vuruyor o sıra kendisi de vuruluyor" diye konuştu. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Beylikdüzü Demokrasi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Ercan Ercan:

Doğru söylemiş istemiyorsan niye oradasın ? Ama tabi bu öldürmek cinayet için geçerli bir sebep değil... Bu yüzden silah bulundurmak sakıncalı

62
32
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Hic bir sebep cinayet için gerekçe gösterilemez.

yanıt11
yanıt2
HATİCE TANYILDIZ:

saçmalama istersen.. belki konuşup bitirmek için gitti..insan gibi ayrılmak istemiş olamaz mı ?

52
25
yanıtYanıtla
funy Cup:

yazık iki can gitti hayatlar harcanıyor

60
4
yanıtYanıtla
Dua:

ölümüne geldim bu demek oluyor demekki

30
12
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

istemediğinize, ümitlendirecek şekilde davranmayın.kadın en değerlim diyor erkeğe. sonra erkek de kadının ilgisi var sanıyor. yok ya ben arakadaşça dedim diyor. deme ablacım. lütfen deme

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title