Haberler

Beylikbağı'da Kutlu Doğum Coşkusu

Güncelleme:

Gebze'nin Beylikbağı Mahallesi'nde eğitim veren Fatih İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ilgi gördü.

Okul Müdürü Mahmut Kuru'nun öncülüğünde yapılan Programa Darıca Kaymakamı Osman Ateş, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Metin Gökçe, Gebze ilçe Milli eğitim müdürü Hakkı Özgür, Dilovası ilçe Milli eğitim müdürü Hayretin Uyar, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Okul Aile Birliği Başkanı ve Giresunlular Dernek Başkanı Sebahattin Kılıç, Okul yöneticileri, AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Recep Can, öğrenciler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

SALON DAR GELDİ

Hava muhalefeti nedeni ile Beylikbağı Stadından Anıl düğün salonuna alınan programda birçok vatandaş salona giremeyerek geri dönmek zorunda kaldı. 800 kişilik Anıl Düğün salonunda yaklaşık 1700 kişi yerini aldı.

FATİH İMAM HATİP TAM NOT

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program kuran_ı kerim tilaveti ile devam etti. Protokol konuşmaları sonrası Dr. Hüseyin Emin Sert'in 'Peygamberimiz ve İnsan Onuru' üzerine yaptığı konuşma sonrası İlahi ve Nat-ı Şerif sanatçısı Hüseyin Duru ve Ramazan Zor sahne aldı. Öğrencilerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve ilahi ziyafeti sonrası ise gösteriler ile devam eden gecede dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İmam Hatip okuluna dönüştüğü ilk yılında başarılı bir etkinlik düzenleyen Fatih İmam Hatip Ortaokulu katılımcılardan tam not aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ak Parti Darıca Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title