Haberler

Beşiktaş Başkan Adayı Adalı Eski Sporcularla Toplandı

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, siyah beyazlı takımın eski sporcularıyla bir araya geldi.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, siyah beyazlı takımın eski sporcularıyla bir araya geldi.

Serdar Adalı, Four Seasons Otel'de yapılan toplantıda şunları söyledi:

"Değerli Sporcu Büyüklerim, Değerli Konuklar; Hepinizi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bugün burada yanınızda olmak benim için hem büyük mutluluk hem de onur kaynağı. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.

Birçoğumuz gibi ben de siyah beyazlı renkleri sizlerin sayesinde sevdim, sizlerle birlikte sevindim, mutlu oldum. Sizler beni, bizi, tüm Beşiktaşlılar'ı başarıya alıştırdınız. İdealleri olan Beşiktaşlılar olarak ben ve arkadaşlarım da; el birliği ile kulübümüzü özlemini duyduğumuz, sizlerin bizi alıştırmış olduğunuz basarılı günlerine yeniden kavuşturmayı üzerimize düşen bir borç olarak gördüğümüz için yola çıktık. Biz şüphesiz ki Türk spor tarihinin 110 yıllık en köklü kulübünün fertleriyiz. 16 Haziran Pazar günü belki de tarihimizin daha önce hiç olmadığı kadar önemli olan kongresini yapacagiz. Kongre sonucu, Beşiktaş'ımızın sadece 3 yılına değil geleceğine ışık tutacak.

Bizler bu kongre ile başkanımızı değil vizyonumuzu, geleceğimizi ve kulübümüzün finansal büyüklüğünü belirleyeceğiz. Rakiplerimiz ile aramızda oluşan mesafenin kapanıp kapanmayacağına karar vereceğiz. Kara Kartal'ımızın büyümesine yönelik tutumumuzu sergileyeceğiz.

Elbette bizler de üstümüze düşeni hem maddi hem manevi yapmaya hazırız. Gece gündüz çalışıyoruz, Yönetim Kurulumuz hazır. Projelerimiz Hazır. Hepinize bir kez daha katılımınız için teşekkür ediyor ve desteklerinizi bekliyorum."

FOTOĞRAF - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdal Adalı Serdar Adalı Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title