Haberler

Benim Tatlı Yalanım Star TV'de başlıyor! Benim Tatlı Yalanım oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Güncelleme:

Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım 1. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dizi sevenlerin merakla beklediği dizi, fragmanları ile ilgi uyandırdı. Peki Benim Tatlı Yalanım oyuncuları kimler? Dizinin genel konusu nedir? Benim Tatlı Yalanım ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Benim Tatlı Yalanım ilk bölümü ile Star TV ekranlarına bu akşam gelecek. Dizinin baş karakterleri olan Nejat, Kayra ve Suna'nın yollarının kesişmesiyle hikaye başlıyor. Kayra'ya doğum gününde süpriz yapmak isteyen Nejat, masum görünen bir yalan söyler. Suna'yı Kayra'ya annesi olarak tanıtan Nejat, içinde çıkılmaz bir yola giriyor. Dizi tanıtımları ile dizi sevenlerin merakını cezbetti. Peki Benim Tatlı Yalanım oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nejat Yılmaz, kızı Kayra'yla birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Kayra'nın annesi Aylin, Kayra daha bebekken onları terk etmiş, Nejat da küçük kızı terk edilmenin acısını çekmesin diye, annesinin Afrika'da çok önemli görevleri olduğunu söylemiş ve senelerce kızına annesinin ağzından mektuplar yazmıştır. Kayra'nın 6. Yaş doğum günü yaklaşırken, Nejat, Kayra'nın annesi doğum gününde gelmesini beklediğini öğrenir. Nejat, Kayra'yı bu düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışsa da küçük kız büyük bir hevesle annesinin geleceğine inanmaktadır. Çaresiz kalan Nejat, senelerdir konuşmadığı eski karısı Aylin'e ulaşmaya çalışır.

Benim Tatlı Yalanım Star TV'de başlıyor! Benim Tatlı Yalanım oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Suna Doğan, uzun zamandır gerçekleştirmeye çalıştığı hayaline ulaşmak üzeredir. Küçük bir çocukken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden açacak, annesinin hatırasını yaşatacaktır. Abisi Rafet'in aldığı borç yüzünden aile yadigari kahvehanelerine haciz gelmesiyle Suna'nın bütün hayalleri bir avuç toza dönüşür. Suna ve ailesi, ailenin ekmek teknesini kaybetmemek için birkaç gün içinde 200 bin TL bulmak zorundadır. Tüm aile kara kara bir çıkış yolu ararken, reklam filmi için mekan bakmakta olan Nejat'ın yolu kahvehaneye düşer. Suna, Nejat'ın kahvehaneyi almak isteyen aç gözlü bir iş adamı olduğunu zannedince Nejat'ı kovmaktan beter eder. Suna daha sonra Nejat'ın kim olduğunu öğrenir ve yaptıkları yüzünden pişman olur. Eğer Nejat kahvehaneyi reklam filmi için kiralarsa paranın en azından bir kısmını elde edeceğini düşünür. Ablası Saniye ve en yakın arkadaşı Burcu'nun gazıyla Nejat'tan özür dilemek üzere yola çıkar.

Benim Tatlı Yalanım Star TV'de başlıyor! Benim Tatlı Yalanım oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

Bu sırada Nejat, eski karısı Aylin'in gelmeyeceğinden emin olmuş, kızı Kayra'ya gerçeği söylemek üzere hazırlık yapmaktadır. Kayra'nın yıkılacağını düşünen Nejat perişan bir haldeyken Suna elinde özür dileme pastasıyla, kapısında belirir. Suna, kendini zorla içeri davet ettirir ve beraberinde gelişen olaylar Suna ve Nejat'ın kontrolünden çıkar. Sabah olduğunda Suna ve Nejat'ı yeni bir sürpriz beklemektedir. Kayra, doğum günü sabahında evinde gördüğü Suna'yı annesi Aylin zanneder. Bu yanlış anlaşılma Suna ve Nejat'ı hiç ummadıkları bir evcilik oyununun içine düşürür.

BENİM TATLI YALANIM OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural'ın üstlendiği, senaryosunu, Deniz Dargı ile Murat Taşkent'in kaleme aldığı Benim Tatlı Yalanım oyuncu kadrosunda; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu yer alıyor.

Benim Tatlı Yalanım Star TV'de başlıyor! Benim Tatlı Yalanım oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

BENİM TATLI YALANIM KONUSU NEDİR?

Hikaye, karısı tarafından terk edilen Nejat'ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı "idare edecek" yalanlarla başlar. Fakat Kayra (Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna ( Aslı Bekiroğlu) ile kesişir. Suna'nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat'ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra'nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Afrika Star Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title