Haberler

Belediyespor'un Sultanları Finalde

Güncelleme:

Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Aydın'da oynanan 3. Lig'e yükselme maçlarına damga vurdu.

Filede 3. Lig mücadelesi veren Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Aydın'da oynanan play-off müsabakalarında, Antalya DSİ, Özateş Spor Kulübü ve son maçında Marmaris Belediyespor'u 3-0'lık skorlarla geçerek finale kalmayı başardı. Marmaris Belediyespor maçının ardından büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlılar, final maçını 16 Nisan Salı günü saat 12.00'de Aydın Atatürk Stadı'nda İzmir ekibi Beta ile oynayacak. Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu maçtan galibiyetle ayrılması durumunda adını 3. Lig'e yazdıracak.

Voleybolda Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Aydın'da oynanan 3. Lig'e yükselme maçlarına damga vurdu. Belediyespor'un Sultanları, Antalya DSİ ve Özateş Spor Kulübü galibiyetlerinin ardından Marmaris Belediyespor'u da 3-0 yenerek finale kalmayı başardı. Aldıkları sonuçlarla çok önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Nagehan Erol, "Aydın'a gelirken finale çıkacağımıza inanmıştık. Çok zorlu rakipleri geride bırakarak, adımızı finale yazdırdık. 3. Lig yolunda önümüzde tek engel Beta maçı kaldı. Bu maçın diğer karşılaşmalara oranla daha zorlu geçeceğinin farkındayız. Ancak bizim galibiyetten başka düşüncemiz yok. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak, 3. Lig'e yükselmek istiyoruz" dedi.

Aydın'a Otobüs Kalkıyor

Voleybol takımının başarısıyla gururlandıklarının belirten Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan ise takımlarının 3. Lig'e çıkacağına inandıklarını söyledi. Bu zorlu maç öncesinde Belediyespor Bayan Voleybol Takımına destek vermek isteyen taraftarlar için Aydın'a otobüs kaldıracaklarını belirten Çalışkan, "Aydın'da takımımıza destek vermek isteyenler için 16 Nisan Salı günü saat 09.00'da Kültür Sitesi önünden otobüs kaldıracağız. Bu zorlu virajda takımı yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erol Aydın Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title