Haberler

Belediye temizlik görevlileri yüzde 40'lık zam oranı ile rahat nefes aldı

Güncelleme:

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Belediyesinde şehrin temizliği ile ilgilenen personelin yüzde 40 oranında zam alacağını açıklaması temizlikte çalışan personele rahat nefes aldırdı.

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Belediyesinde şehrin temizliği ile ilgilenen personelin yüzde 40 oranında zam alacağını açıklaması temizlikte çalışan personele rahat nefes aldırdı.

Temizlik birimde çalışan personel alınan zam karşısında çalışmalarının belediye tarafından görülmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Hacı Murat Bostancı, zam karşısında çok sevindiklerini belirtti. Bostancı, "Çok sevindik. Allah razı olsun uzun zamandır bekliyorduk."dedi.

Yasettin Kara isimli görevli ise belediye başkanı ve yardımcılarına teşekkür etti. Sendikanın ve belediye yönetiminin temizlik personeline verdiği zam konusunda emekçinin düşünülmesinden yana tavır alınmasına memnun olduğunu ifade eden Osman Kaya ise açıklamasında; "Sendika ve belediyeye emekçileri düşündükleri için teşekkür ederiz. Evlerimize gönül rahatlığı ile gideceğiz. Ekonomimize katkı sağladılar. Selehattin başkanın temizlik personeli için bir sözü var; 'İlerleyen dönemlerde maaşımızın memur maaşına denk gelmesi' sözü bu kendilerine teşekkür ederim"diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürlüğünde ilk kez yüzde 40'lık zam oranına ulaşıldığını söyleyen Mustafa Akbaş ise düşüncelerini şöyle anlattı; "İlk defa böyle bir olay oldu. Başkana ve sendika yöneticilerine teşekkür ederim. Çok memnun olduk. Bu hayat şartlarında bizlere bu zam ilaç gibi geldi. Başkan bizlere işçiyi üstte tuttuğunu gösterdi."ifadelerini kullandı.

Sözleşme imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu ise çalışan personelin siyasi görüşlerine bakmadıklarını kendilerini ilgilendirenin insanca ve hakça bir düzen olduğunu belirtmişti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Sendika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title