Haberler

Belediye başkanının Senegalli saatçiyle diyaloğu izleyenlere tebessüm ettirdi

Güncelleme:

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in saat satan bir Senagalli ile girdiği diyalog, izleyenlere tebessüm ettirdi. O anları sosyal medyadan paylaşan Başkan Demir'in videosu kısa sürede çok sayıda beğeni topladı.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, sosyal medyayı en aktif kullanan siyasilerden. Sokakta vatandaşlarla girdiği diyaloglarla sık sık gündeme gelen Başkan Demir'in son paylaşımı da kısa süre içinde çok sayıda etkileşim aldı.

"ZABITA GİTTİ GELDİN DEĞİL Mİ?"

Belediye sınırları içinde bulunan bir sokakta saat satan Senagalli'ye "Saat 5'i geçti. Zabıta gitti geldin değil mi?" diye soran Demir, daha sonra kendisinin belediye başkanı olduğunu söyleyince Senagalli ile birlikte kahkaha attı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Bünyamin Demir Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Zulkarneyn :

Fakir fukara ile uğraştıkları kadar doymayan ahlak fakiri zenginlerle ugrassalar...

156
18
yanıtYanıtla
Hülagü:

keşke her gelen şunlar gibi olsa

122
9
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

acilen toplanıp yollanmaları lazım bune böyle ülkede sadece işçi kesim vergi ödüyor

48
70
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

İş adamı olmayı dene gör dünyanın kaç bucak olduğunu ..

yanıt1
yanıt3
Hamit Gündoğdu:

Keşke bütün ülkeye gelen yabancılar Afrikalılar gibi zararsız olsa. Bunlar genellikle Kendi yağınla kavrulan ve beş on kuruş kazanınca ülkelerine dönen gariban insanlar.

54
7
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Irkçılığa da başladı artık... Yetmedi mi yahu? Her milletin içinde iyi ve kötü var. Bu ülkenin vatandaşının içinde, hiç mi zararlı yok? Afrika dışında gelenlerin içinde, hiç mi iyi yok? Siz nasıl bir zihniyetsiniz emekli hamit emice?

yanıt6
yanıt17
YİĞİT TÜRKALP:

BİLİR KİŞİ ASLINDA BİLMEZ BİŞİ.....

yanıt6
yanıt1
Hamit Gündoğdu:

Bilir bilmez kişi yazımda ırkçılık manası çıkaracak ülkede senden başka yoktur. Irkçılık yapmış olsam kendi kimliğimle yaparım sana cevaben ırkçı asla olmadım ama ozumede kimseye laf ettirmem. Ne mutlu Türküm diyene. Takunyali bilir bilmez kişi;))))

yanıt5
yanıt4
Bilir Kişi:

Daha yazdığını anlamayan ve anlatmaya çalışan ama anlatamayan bir şahıs bu emice :) bu söylediğin ile afrikalılardan hiç bir tane bile kötü niyetli çıkmadığını söylemiş oluyorsun. Her defasında da takunyalı diyerek aslında kendini küçük düşürme çabaları :) seçim yenilgisi baya ağır gelmiş bu emiceye, kudurmaya devam emice :)

yanıt1
yanıt4
metin:

en Sempatik başkan Bünyamin başkan.

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title