Haberler

"Bedel Ödenecekse Hepimiz Hazırız"

Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan fezleke ile ilgili konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle muhabirlerle kahvaltıda buluştu. Tekin, muhabirlere Nazım Hikmet'in "Yatar Bursa Kalesinde"adlı eserini hediye etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan fezleke ile ilgili olarak Tekin, "Eğer bu konuda bedel ödenecekse hepimiz hazırız"dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Zargana Restaurant'ta muhabirlerle kahvaltıda buluştu. Gürsel Tekin, "Umarım birgün lazım olmaz ama eğer işinizi yaptığınız için hapse düşerseniz, çok faydasını göreceksiniz" diyerek Nazım Hikmet'in "Yatar bursa kalesınde" adlı eserini hediye etti.

Gürsel Tekin, kahvaltı sırasında hapisteki gazetecilerin çıkardığı ve bugün çeşitli gazetelerle birlikte dağıtılan "Tutuklu Gazete"yi CHP Gençlik Kolları'nın da dağıtacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan fezleke ile ilgili olarak Gürsel Tekin, " Ana Muhalefet lideri millet iradesi ile seçilmiş yıllardır cezaevinde yatan iki arkaşınızı ziyarete giderken oradaki manzarayı gördükten sonra çıkıp ne söylemesini beklerdiniz sayın savcı ' Ana Muhalefet lideri bu olup biten sıkıntıları konuşmayacak da kim konuşacak' Ondan sonra yargı rahatsız olurmuş. Geçen dönemlere bir bakın. Anayasa mahkemesi kararlarına ve yargının birçok kararlarına Başbakan ve AKP iktidarıyetkililerinin şiddetli eleştirileri ve hakaretleri vardı. Bu konuda Meclis Başkanı'nın tavrını merak ediyorum. Dokunulmazlık ile ilgili 135 arkadaşımızın imzası var. Arkadaşlarımızın dokunulmazlıklarını hemen kaldırsınlar. Eğer bu konuda bedel ödenecekse hepimiz hazırız"dedi.

Gazeticilerle yapılan kahvaltıya gazeteci kökenli İstanbul Milletvekili Melda Onur da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title