Haberler

BBP Lideri Destici Meclis'teki Partileri Eleştirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları kapsamında Manisa'ya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları kapsamında Manisa'ya geldi. Basın toplantısı yapan BBP lideri Descisi, Meclis'teki partileri eleştirdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 1 Kasım seçimleri çalışması kapsamında Manisa'ya geldi. BBP'nin seçim bürosuna ziyaret eden Destici, partililerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Destici, seçim bürosunda çeşitli açıklamalar yaptı. BBP İl Başkanı Ahmet Ay, BBP Manisa Milletvekili adayları Murat Sancak, Sevim Kuran, Gürkan Erzurum da toplantıya katıldı.

MECLİSTEKİ PARTİLERE YÜKLENDİ

BBP'nin 81 ilde 550 milletvekili adayıyla 1 Kasım seçimlerine katıldığını söyleyen Destici, mecliste grubu bulunan partilere yüklendi. Destici, "İktidar partisi AKP'nin, ana muhalefet partisi CHP'nin, MHP, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin bundan önceki tavırları, duruşları, kimi iktidar olarak kimi iktidar ortağı olarak yetki verildiğinde yaptıkları herşey ortada. Milletimizin temel problemlerinin hiçbirisi çözülmedi. Birisinin bile çözülmüş olduğu söylerlerse o zaman gidip mevcut iktidara ve meclistekilere oy verebilirler. Terör sorunu mu çözüldü. Artarak canımızı yakmaya devam ediyor. Güvenlik sorunumuz mu hal olmuş, son patlama ile başkentin bile güvensiz olduğunu gördük. İşsizlik sorunu mu çözüldü? Yoksulluk sorunları mı çözüldü? Gelir dağılımındaki adaletsizlik mi sona erdirildi? Çiftçimizin, esnafımızın, asgari ücretlinin, emeklinin, taşeronun problemi mi çözüldü? Açlık sınırı altındaki maaşa mahkum edildi. Maaşları yükseldi de bizim mi haberimiz yok. Türkiye'de adalet ve hukuk sistemi yerle bir oldu. Adalet sisteminin bozuklukları mı giderildi. Eğitim sistemimiz mi iyileştirildi yoksa daha mı kötüye gitti. 'Önce ahlak ve maneviyat' diyen bir siyasi hareket olarak toplumumuzun ne büyük ahlaki yozlaşma içerisinde olduğu milli ve manevi değerlerden kopuşta olduğunu hep beraber görmüyor muyuz. Bütün bunlarda kimin vebali var. Elbette birinci olarak Adalet ve Kalkınma Partisi'nin. 13 yıldır tek başına ülkeyi onlar yönetti. İşte tek başına iktidar olmazsa terör artarmış, tek başına iktidar olmazsa istikrar bozulurmuş, ekonomik dengeler daha kötüye gidermiş. Bunlar hepsi yalan ve palavra. Çünkü 13 yıldır ülkeyi zaten tek başına sen yönetiyorsun. Bütün bu olumsuzlukların sebebi sensin" dedi.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

Konuşmasının son bölümünde Mustafa Destici, BBP'den koparak diğer partilerde siyaset yapan eski üyelerine seslendi. Ses tonunu yükselten Destici, "Büyük Birlik Partisi hep doğrunun ve mazlumun yanında, yanlışın ve zulmün karşısında oldu. Alçakça ithamlarda bulunarak partiyi terk edenler, bugün Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Hem de utanmadan hem de yalan konuşarak. Herkes haddini bilecek. Herkes sınır içerisinde kalacak" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Ahmet Ay Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title