Haberler

Bayrampaşa'da Trafik Kazası: 1'i Ağır 7 Yaralı

Bayrampaşa'da meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Bayrampaşa'da meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.45 sıralarında Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan Tel Sokak ve Pınar Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. Tel Sokak'tan gelen Özen Sezer'in kullandığı 34 TED 67 plakalı taksi, Pınar Sokak üzerinden gelen ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Ahmet Esen'in yönetimindeki 34 FC 4975 plakalı minibüse yandan çarptı.

Sezer araç içersinde sıkışırken, minibüste bulunan 6 kişi küçük sıyrıklarla kazayı atlattı. Yaralı taksi şoförü Sezer, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı araçtan çıkartıldıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, minibüste bulunan hafif yaralı 6 kişi ise Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba ile Haseki eğitim ve araştırma hastanelerine götürülerek ayakta tedavi edildi.

Kazayı görüp polis ekiplerine bilgi veren bir taksi şoförü ise yaşanılan kazayı şu şekilde anlattı:

"Pınar Sokak üzerinde gelen 34 FC 4975 plakalı minibüs şoförü kendisine kırmızı ışık yanmasına rağmen ışıklarda durmayarak geçmeye çalıştı. Tel Sokak'tan gelen taksi sürücüsüne ise yeşil ışık yanıyordu. Taksi şoförü frene basıp durmaya çalıştı hatta fren mesafesi de vardı yolun kaygan olmasıyla duramadı ve minibüsün yan tarafından çarptı.

(BB) - İstanbul / Bayrampaşa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Esen Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title