Haberler

Baykal, ABD'de Torununun Mezuniyet Törenine Katıldı

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Columbia Üniversitesi'nde torunu Mehmet Erkılıç'ın mezuniyet törenine katıldı.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ABD'nin New York kentinde Columbia Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitiren torunu Mehmet Erkılıç'ın mezuniyet törenine katıldı.

Columbia Üniversitesinin Morningside yerleşkesinde gerçekleşen ve yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı törene Deniz Baykal, eşi Olcay Baykal ve kızı Aslı Baykal ile birlikte katıldı. Törenin ardından torun Mehmet Erkılıç ile buluşan Baykal ailesi, birlikte üniversitenin mühendislik bölümünde gerçekleşen programı izledi.

Bölüme gelişinde gazetecilere değerlendirmede bulunan Baykal, "Ailemiz açısından çok anlamlı bir gün. Mehmet bizim evde, eşimin 3 aylıktan itibaren yetiştirdiği bir torun. Bizi çok mutlu etti" diyerek duygularını paylaştı. Torunu Mehmet Erkılıç'ın öğrencilik hayatını çok başarılı bir şekilde tamamladığını belirten Baykal, "Bundan sonrası için de başarılı bir iş hayatının işaretlerini vermeye başladı. Microsoft'tan gelen daveti kabul etti" diye konuştu.

Deniz Baykal, Türkiye gündemi ve cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sorulara ise yanıt vermek istemediğini söyledi.

Columbia Üniversitesinde burslu olarak eğitim alan Mehmet Erkılıç, pazartesi günü mühendislik bölümü için düzenlenen törende diplomasını almıştı. Mehmet Erkılıç, Columbia Üniversitesi'nden bu yıl mezun olan tüm öğrencilerin katıldığı törenle eğitimini tamamlamış oldu. - New York

Kaynak: AA / Güncel

Deniz Baykal Olcay Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title