Haberler

Batman'da refakatçi krizi! Suriyelilerin taş ve sopalarla saldırdığı ambulansta hasar oluştu, 2 sağlıkçı yaralandı

Güncelleme:

Batman'ın Cudi Mahallesi'nde Suriyelilerin "Çocuk hasta var" ihbarıyla olay yerine gelen ambulans ve sağlık ekibine yönelik saldırısı anbean kameraya yansıdı. İhbar sonrası çocuğa ilk müdahaleyi yapan ve çocuğun annesini de ambulansa alan sağlık görevlileri daha fazla kişiyi kabul edemeyeceklerini söyleyince olanlar oldu. 20'den fazla kişinin saldırısına uğrayan ambulansta hasar oluşurken, 2 sağlık çalışanı da yaralandı.

Acil çağrı merkezine yapılan "Çocuk hasta var" ihbarı sonrası Batman'ın Cudi Mahallesi'ne giden sağlık ekipleri, çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa aldı. Çocuğun annesini de ambulansa alan sağlık görevlileri daha fazla kişiyi kabul edemeyeceklerini belirtti.

20 KİŞİ SAĞLIK ÇALIŞANI VE AMBULANSA SALDIRDI

Sağlık çalışanlarının "Hastanın ve sağlık çalışanlarının sağlığı için kurallara uyulmalı" çağrısına rağmen ısrarını sürdüren Suriyeliler, sağlık çalışanlarına saldırmaya başladı. Yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından taş ve yumruklarla yapılan saldırıda ambulansta hasar oluşurken, 2 sağlık çalışanı da yaralandı.

RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Olaya ilişkin resmi makamlardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Batman Suriye Cudi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500

Yorumlar (19)

Ömer sakarya :

Eğer haber doğru ise bence o mahallede yaşayan herkesi sınırdışı edeceksin ki diğer sığınmacılara da örnek olsun.

225
3
yanıtYanıtla
Osman Taban:

Suriyelilerden bir olaya karışan olursa kesinlikle sinir dışı edilmeli.????????????

210
2
yanıtYanıtla
Ferhat Topaloglu :

Buna katılıyorum maalesef Suriyelilerden hariç başkalarıda var

yanıt13
yanıt3
SONER DLR:

AMBULANSA SALDIRANLARI AİLELERİYLE SINIR DIŞI EDECEK BU DEVLET BAŞKA ÇARE YOK. AZANI SORUN ÇIKARANI AİLESİ HATTA SÜLALESİYLE SURİYEYE GERİ GÖNDERECEK DEVLET BAŞKA ÇARE YOK.

204
4
yanıtYanıtla
merkez yorum:

türkiyenin geldigi durum iste kendi cöplüğünde otemeyenlerler türkiyede ötüyor

198
3
yanıtYanıtla
kamil saygılı:

Bunlar daha başlangıç, bak daha neler yapacaklar bu insanlar nankör kendi vatanlarını , Satıp gelmişler bize neler ederler...

167
5
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Suriyeli madem bu kadar cesaretliydin neden kaçtın ülkeden suç bizim onları barındırdıgimiz için

142
2
yanıtYanıtla
oguz koçak :

bu kimin eseri bakıp övünsün işte

131
11
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

hüloğğğğğğğ diyenlerin

yanıt28
yanıt3
Emre Guler:

daha ıyı gunlerımız

114
8
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title