Haberler

Rize Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği 'Rize Tanıtım Günleri' açıldı

Güncelleme:

Rize Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rize Tanıtım Günleri' etkinliği başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, açılış konuşmasında Rize'nin marka değerini vurgulayarak, etkinliğin kentin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Etkinlikte Rize türküleri söylendi, horon gösterisi yapıldı ve Rize bezinden dikilen kıyafetlerle defile gerçekleştirildi.

Rize Dernekleri Federasyonu'nun düzenlediği, "Rize Tanıtım Günleri"nin açılışı yapıldı.

Başkent Millet Bahçesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Rize Tanıtım Günleri"nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, hemşehrilerin bir araya geleceği etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Rize'nin marka değerinin yüksek bir şehir olduğunu ifade eden Yazıcı, kentin tanıtımı yapılan etkinlikte, örf ve adetlerin, değerlerin hatırlatılmasının son derece kıymetli olduğunu belirtti.

Rizelilerin büyük bir aile olduğunu ve birliğinin, bütünlüğünün en büyük hazine olduğunu ifade eden Yazıcı, 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti yurttaşının tarihsel, kültürel değerlere sahip çıkmakta sağladığı ilişkilerin son derece kıymetli olduğunu vurguladı.

Yazıcı, şöyle devam etti:

"Değerler, vatan, bayrak, hepimizin. Elbette ki tek devletimiz var, tek milletiz. Tek millet de 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının tamamının kümülatif ismidir. Tek milletin dışında kalan hiçbir yurttaş yoktur. Bunlar bizim değerlerimizdir. Biz siyaseti değerler üzerinden değil, Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretecek prosedürler üzerinden icra etmenin gayreti içindeyiz. Bugüne kadar icra ettiğimiz pratik de bu söylediğimin teminatıdır, hayata geçirilişidir."

Yazıcı, Gazze'de insanlık katliamının devam ettiğini ve bu katliama ses çıkaran tek devletin Türkiye, tek liderin de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydetti.

Etkinlik kapsamında, Rize türküleri söylendi, horon gösterisi sergilendi, kendir ipinden üretilen Rize bezine ait sıfır atık kumaşlardan dikilen kıyafetlerle defile yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hayati Yazıcı AK Parti Rize Kültür Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title