Haberler

Başkent'te Bina Tarandı, 1 Kişi hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Başkent'te kimliği belirsiz kişiler bir binaya ateş açtı. Olayda, binanın önünde bekleyen 1 kişi hayatını kaybetti.

Başkent'te kimliği belirsiz kişi ya da kişiler saat 23.00 sıralarında Çankaya'da bulunan bir binaya ateş açtı. Olayda, binanın önünde bekleyen 1 kişi hayatını kaybetti.

ANINDA KAÇTILAR

Edinilen bilgiye göre, Bayındır/1 sokakta bulunan bir binanın önünde bekleyen Mert Ayaz'a, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Şahıslar, Ayaz'ı yaraladıktan sonra, 34 KT 0322 plakalı otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

HEMEN POLİSİ ARADILAR

Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Mehmet Ayaz isimli şahsı, ambulansla hastaneye götürdü. Bölgeye çok sayıda polis, olay yeri inceleme ve cinayet büro ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE CAN VERDİ

Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgeye emniyet şeridi çekerek, güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, olayda kullanılan silahtan çıkan boş kovanları toplayarak, çevrede araştırma yaptı. Olayda yaralanan Ayaz'ın, kaldırıldığı hastane'de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ayaz Çankaya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (4)

Özlem:

Tamamen yanlış bilgilerle dolu bir haber. Bir binaya ateş açıldı yazmışsınız. Düpedüz bir mekan tarandı. Ayrıca binanın önünde bekleyen dediğiniz kişi mekanın güvenlik çalışanıydı. Silahlı saldırgan içeri kadar girip şarjörü boşalttıktan sonra kaçtı. Bilmeden öğrenmeden haber yapmayın. Gencecik bir çocuk öldü...

6
3
yanıtYanıtla
Ayşegül Güneş:

Ne yalancı dolancı insanlarsınız ya.. Passage pub isimli mekanda oldu olay! gencecik bir çocuk, müşteri tarafından öldürüldü! Bu haberin neresi işinize gelmedi de bu kadar değiştirdiniz acaba?

7
0
yanıtYanıtla
Sinan Bulut:

Ölen kişinin adı Mehmet değil, Mert. Ayrıca haberde kullandığınız yer de Bayındır Sokak değil. Nasıl bir habercilik anlayışınız var ya da bu mesleği size kim öğretti acaba.

5
1
yanıtYanıtla
Metinyi:

Bu mekanda ayni olay daha oncede olmustu bu 2 etti.ancak ne biyerde mekanin ismi geciyor nede onlem aliniyor .olen kiz olsa ulkeyi ayaga kaldirirlardi ama.adamlar ankaranin gobegindeki mekani tariyor 1 olu 2 yarali ustelik daha oncedende ayni olay yasanmisti .bu demek oluyorki daha devami gelecek...taki olen bir kadin olana kadar...

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title