Haberler

Başkan Uzun'dan İki Açılış Birden

Güncelleme:

Yusuf Uzun önce Beylikdüzü Fotoğrafçılar Derneği BEYFOTODER'in daha sonra da Estetik Tasarım Merkezi'nin açılışlarını yaptı.

Beylikdüzü'lü fotoğrafçıların kurmuş olduğu Beylikdüzü Fotoğrafçılar Derneği yeni binasını hizmete Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte açtı. Delta Plaza'da gerçekleştirilen açılışın kurdelesini Başkan Yusuf Uzun dernek üyeleri ile birlikte kesti. Diğer bir açılış ise Adnan Kahveci Mahallesi'nde Estetik Saç Tasarım Merkezi'nde oldu. Başkan Yusuf Uzun'a açılışta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Meral Erdoğan ve Ünlü Nazım Usta eşlik ettiler.

"Sergilerinizi BKM'ye Bekliyoruz…"

Açılışların ilkini Beylikdüzü Fotoğrafçılar Derneği'nde gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun fotoğraf sanatçılarından oluşan bu derneğin Beylikdüzü'nde hizmet vermesinden ötürü memnuniyetini dile getirdi. Dernek Başkanı Cüneyt Yüksekağaç ile birlikte yaptığı açılış sonrasında Başkan Yusuf Uzun derneğin yapacağı fotoğraf sergilerini Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sergileyebileceklerini söyledi.

Meral Erdoğan ve Nazım Usta da açılışa katıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ikinci açılışını Adnan Kahveci Mahallesinde'ki Estetik Saç Tasarım Merkezi için yaptı. Nuray Çelik'in sahibi olduğu merkezin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Meral Erdoğan, ünlü şef Nazım Usta ile birlikte yapan Başkan Uzun, daha sonra açılış anısına çocuklarla pasta kesti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Nazım Usta Beylikdüzü Yusuf Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title