Haberler

Başkan Günaydın: "Bütünleşmiş Şekilde Adaylığımız Ortaya Çıktı"

MHP'nin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Ankara Spor Salonunda Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Tüm aday arkadaşlarımızla birlik içerisinde, bütünleşmiş bir şekilde adaylığımız ortaya çıkmıştır.

Mhp'nin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Ankara Spor Salonunda Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Tüm aday arkadaşlarımızla birlik içerisinde, bütünleşmiş bir şekilde adaylığımız ortaya çıkmıştır." dedi.

Mhp Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonunda gerçekleştirildi. Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ilçe belde belediye başkan adayları düzenlenen toplantıda kamuoyuna açıklandı. Toplantıya, MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve teşkilat mensuplarının da katıldı. Isparta Belediye Başkanı Günaydın ve ilçe ile belde belediye başkan adaylarının anons edildiğinde salonda coşku seli yükseldi.

Bahçeli: "Milliyetçi Hareket'i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz"

Tüm adayların toplu olarak kamuoyuna açıklandığı toplantıda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanı olduğunu söyledi. Bahçeli, "Rehavete kapılmadan, gevşemeye müsaade etmeden, yılgınlıklara prim vermeden, ihmale düşmeden, umutsuzluğa kapalı durarak 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız. Bunun için çalışıyor, çabalıyor, amansız bir mücadele veriyoruz. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için dürüst, temiz ve yetişmiş kadrolarımızla, üretken belediyecilik vizyonumuzla Milliyetçi Hareket'i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Günaydın: "Birlik içerisinde çalışacağız"

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın program sonunda yaptığı değerlendirmede, "Tüm aday arkadaşlarımızla birlik içerisinde, bütünleşmiş bir şekilde adaylığımız ortaya çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisine mensup tüm aday arkadaşlarımıza hayırlı olması temennilerinde bulunuyorum. Ülkemize, Isparta'mıza milletimize başarılar getirsin diliyorum" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ziya Günaydın Isparta Ankara MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title