Haberler

Başarılı Sanatçı Mugil'den Başkan Nehir'e Teşekkür Ziyareti

'O Ses Türkiye´ adlı ses yarışmasında önemli bir başarı elde ederek ilimizi en iyi şekilde temsil eden Hemşerimiz Nihat Mugil, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye´ adlı ses yarışmasında sesi ve davranışları ile Hatay'ı en iyi şekilde temsil eden Nihat Mugil, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'e ve Samandağ halkına desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Mugil´ı elde ettiği başarıdan ötürü tebrik eden Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kendisinin sesi ve tavırları ile gönülleri fethettiğini belirterek, "Memleketimizi en iyi şekilde temsil ettiği için öncelikle kendisine halkımız adına teşekkür ederim. Başarılarının devamını diliyorum. Elimizden geldiğince destek olacağız."dedi. Başarılı Sanatçı Nihat Mugil:" Samandağ Belediyesi'nin O Ses Türkiye yarışması sürecinde ciddi destekleri oldu. Samandağ Halkı da büyük bir teveccüh gösterdi.Tüm Samandağ halkı nezdinde başkanımız teşekkür etmek için geldim. Samandağ Belediye Başkanımız Sn.Mithat Nehirle güzel bir sohbet ortamı oldu. Projelerimi,ne yapmak istediğimi aktardım.Kendisine teşekkür ederim.Bize güzel bir misafirperverlik gösterdi. "dedi. Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Ray,Nebil Yüksek ve Mağaracık Belediyesi eski Başkanı Mesut Nural hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mithat Nehir Samandağ Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title