Haberler

Barros'dan Müjde!

Güncelleme:

adL'den müşterilerine yine muhteşem bir sürpriz!

2012 marka yüzü ünlü model Ana Beatriz Barros, facebook ve twitter üzerinden yapılan yarışmada 1. olan şanslı kişiyle canlı canlı sohbet edecek…

Işıltı kadının başarılı Türk markası adL, müşterisine sürprizler sunmaya devam ediyor. Türkiye'ye sevgisini sürekli dile getiren Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros marka yüzü olduğu adL'nin sosyal medya üzerinden yapılan yarışmasın da kazanan, 5 şanslı kişiyle birebir sohbet edecek. Twitter ve facebook üzerinde başlatılan yarışmada her gün için, Ana Beatriz Barros'un görüntülü röportajlarından kesitler www.facebook.com/adl ve www.twitter.com/adl_official adL sayfalarında 5 gün boyunca yayınlıyor… Röportajlar üzerinden sorulacak sorulara doğru cevabı veren her günün 1. si olan 5 şanslı kişi Ana Beatriz Barros' la sohbet edecek.

Ana Beatriz Barros " Türk hayranlarımla bende sohbet imkanı bulduğum için çok mutluyum. Keyifli bir sohbet olacak onlar bana Türkiye'yi anlatacaklar bende onlara 2013 modasıyla ilgili Amerika'dan tiyo vereceğim… Çok eğleneceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ana Beatriz Türkiye Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title