Haberler

Bakan Arzu, "41 Ülkeye Ulaşmamız Memnuniyet Verici"

Güncelleme:

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın 35'nci yönetim kurulu toplantısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu başkanlığında Ankara'da yapıldı.

Aynı zamanda EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı olan Bakan Arzu, "41 ülkeye ulaşmış olmamız memnuniyet verici" dedi.

Bakan Arzu, toplantı öncesi EXPO Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Antalya Valisi Muammer Türker ile çalışmalar hakkında kısa süreli bir görüşme yaptı, daha sonra birlikte toplantı salonuna geçti. Ankara'daki yönetim kurulu toplantısında EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, ülke katılımları, sergi alanındaki proje ve çalışmalar hakkında kurul üyelerine detaylı bilgi sundu. Genel Sekreter Suiçmez, çalışmaların yürüyen takvimle eşzamanlı sürdüğünü belirtti.

Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Bakan Kutbettin Arzu, 60 ülke ile de ayrıca irtibatın sürdüğünü belirterek şöyle konuştu;

"41 ülkeye ulaşmış olmamız memnuniyet vericidir. 60 ülkeyle irtibatımız sürüyor. Önümüzdeki süreçte ülke katılım sayısının daha da artacağını umuyorum. En yüksek katılımlı EXPO'yu yapacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kutbettin Arzu Muammer Türker Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title