Haberler

Baca Temizlerken Kendini Yaktı

Güncelleme:

Erzurum'un Aziziye ilçesinde 18 gün önce evlenen 27 yaşındaki Abdullah Ateş, evin bacasını temizlerken kendini yaktı.

Erzurum'un Aziziye ilçesinde 18 gün önce evlenen 27 yaşındaki Abdullah Ateş, evin bacasını temizlerken kendini yaktı. Yüzü ve saçları yanan Ateş, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, ölümden döndüğünü söyledi.

Merkez Aziziye ilçesinin Ilıca mahallesinde oturan ve akaryakıt istasyonunda çalışan Abdullah Ateş, 4 gün önce evin bacasını temizlemek için çatıya çıktı. Ateş, bacayı temizlemek için gaz yağı döküp yaktığı ateşi aşağı attı. Alevler bacadan dışarı vurunca yüzü ve saçları tutuşan Ateş, kazağını çıkarıp başına sararak kendini tamamen yanmaktan kurtardı.

Koşarak mahalledeki sağlık ocağını giden Abdullah Ateş, yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yanık merkezinde tedavisi süren Ateş, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Abdullah Ateş kendisini ziyarete gelen arkadaşlarına evliliğini kast ederek, "Bir ayda kendimi iki kez yaktım" diyerek şaka yaptı. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Ateş Erzurum Aziziye Ilıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title