Haberler

Baba Katili İçin Rapor Bekleniyor

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde babasını çekiçle öldürdüğü iddia edilen sanık için karar öncesinde İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu’ndan gelecek rapor bekleniyor.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde babasını çekiçle öldürdüğü iddia edilen sanık için karar öncesinde İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu'ndan gelecek rapor bekleniyor.

Çekiçle babası Ahmet Açıkgöz'ü öldürdüğü iddia edilen Enver Açıkgöz'ün 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan yargılanmasına Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası talebiyle yargılanan tutuklu sanık Enver Açıkgöz, önceki duruşmadaki savunmasını tekrarlayarak, "Baba ile amcam Tevfik olay günü kamyon garajında alkol almışlar. Annem, babamı alıp eve götürmemi istemişti. Bende babamı almaya gittim. Kamyon garajında babamla konuşup eve gideceğimi söyledim. O da gelmek istemedi. Kamyona babamı bindirirken düştü. O sırada amcamı görünce korkup kaçtım. Babam da arkamdan 100 metre koştu ve yere düştü. Yeniden babamın yanına gelip kaldırmak istedim. Kilolu olduğu için kaldıramadım, ben de üzerine düştüm. Babamı ben öldürmedim, kafasına çekiçle vurmadım" dedi.

Mahkeme heyeti, maktul Ahmet Açıkgöz'ün ölümüyle ilgili İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu'ndan gelecek raporun beklenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Ayrıca raporun erken gelmesi durumunda duruşma karar için hemen görülecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Ahmet Açıkgöz İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title