Haberler

BABA BULUT'U, KADAVRA ARAMA KÖPEĞİ 'SADE' DE BULAMADI

Güncelleme:

ERZURUM'da, kazada Oltu Çayı'na düşen otomobilinde eşi Sevinç Bulut (54) ile kızı 4 aylık hamile Büşra Tosun (26) yaşamını yitiren, kendisi ise kaybolan Fevzi Bulut'u (62), bu kez jandarmanın kadavra arama köpeği 'Sade' aradı.

ERZURUM'da, kazada Oltu Çayı'na düşen otomobilinde eşi Sevinç Bulut (54) ile kızı 4 aylık hamile Büşra Tosun (26) yaşamını yitiren, kendisi ise kaybolan Fevzi Bulut'u (62), bu kez jandarmanın kadavra arama köpeği 'Sade' aradı. Ancak 2 gün süren çalışmalarda herhangi bir ize rastlanmadı.

Kaza, 28 Nisan'da Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü Olur ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Artvin'e giden Özkan Ölmez yönetimindeki 39 TD 124 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Fevzi Bulut'un kullandığı 55 AFC 706 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 2 araç, yol kenarındaki Oltu Çayı'na uçtu. Suya gömülen otomobilden kendi imkanlarıyla kurtulup, kıyıya çıkan Özkan Ölmez ile eşi Müberra Ölmez, Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer araçtaki Fevzi Bulut, eşi Sevinç Bulut (54) ve kızları 4 aylık hamile ebe Büşra Tosun'u bulmak için Oltu Çayı'nda çalışma başlatıldı. Ekipler, Sevinç Bulut ile Büşra Tosun'un (26) cansız bedenine ulaştı. 2 çocuk babası Fevzi Bulut ise bulunamadı.

BU KEZ KÖPEK 'SADE' ARADI

Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli 7 kişilik SAK ekibi ile AFAD ekipleri, Fevzi Bulut'u bulmak için 120 gün aralıksız çalıştı. 10 kilometrelik Oltu Çayı ile Ayvalı Baraj Gölü'nde süren çalışmalar, 120'nci günde sonlandırıldı. Fakat Oltu Çayı'nda suyun azalması ile birlikte ekipler, yeniden çalışma başlattı. Ekipler, 2 gün boyunca jandarmanın kadavra arama köpeği 'Sade' ile arama yaptı. Tüm çabalara rağmen Bulut bulunamadı.

'HİÇBİR İZE RASTLANMADI'

Bölgede çalışmaları takip eden Olur Belediye Başkanı Sıddık Demircan, "28 Nisan akşamı ilçemizi hüzne boğan bir trafik kazası yaşandı. 3 vatandaşımız Oltu Çayı'na düştü. Sevinç Bulut ve Büşra Tosun'un cesetleri Ayvalı Barajı'nda bulundu. Fakat Fevzi Bulut ile ilgili hiçbir ize rastlanmadı. Sular azalınca kadavra arama köpeği ile arama yapıldı ama yine bulunamadı. Çok üzgünüz. Ekipler, zaman zaman gelip, arama yapacak. Tek ümidimiz; bulunması" dedi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büşra Tosun Oltu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title