Haberler

Ayının Öldürdüğü İmamın Ailesine Diyanet-Sen´den 15 Bin Liralık Yardım

Erzurum'un Pazaryolu İlçesinde Referandum Günü Ayı Tarafından Parçalanarak Öldürülen Köy İmamı Özer Bakır'ın Eşine Diyanet- Sen Tarafından 15 Bin Lira Yardım Çeki Verildi.

ERZURUM'un Pazaryolu ilçesinde referandum günü ayı tarafından parçalanarak öldürülen köy imamı Özer Bakır'ın eşine Diyanet- Sen tarafından 15 bin lira yardım çeki verildi.

Pazaryolu İlçesine bağlı Çatakbahçe köyünde oturan babasını bayram ziyaretine giden evli ve bir çocuk babası 22 yaşındaki Özer Bakır, sabah namazını kıldıktan sonra 12 Eylül referandumunda sandık başkanı olduğu ve imamlık yaptığı komşu Kılıççı köyüne giderken bir ayının saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Memur Sen'e bağlı Diyanet- Sen imam Özer Bakır'ın eşi Sebahat, 9 aylık oğlu Hamza ve babası Arif Bakır'a sendika binasında düzenlenen törenle 15 bin lira değerinde yardım çeki verdi. Memur- Sen İl Temsilcisi ve Diyanet- Sen Şube Başkanı Mehmet Dindi, sendika olarak üyelerini her yıl kaza ve ölüm sigortası kapsamına aldıklarını, Bakır'ın da aynı sigorta kapsamında ailesine 15 bin lira değerinde çek verdiklerini açıkladı. İmam Bakır'ın eşi Sebahat Bakır ise kendilerine yardım elini uzatan sendika yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title