Haberler

Aydın'da Lösemili Çocuklar ve Aileleri İçin İftar Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Aydın'da LÖSEV İzmir İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen iftar programında lösemili çocuklar ve aileleri bir araya geldi. Programda konuşan LÖSEV İzmir İl Koordinatörü Ebru Alkan, lösemi ve kanserle mücadelede destek verdiklerini belirtti. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ise bu anlamlı akşamda bulunmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Aydın'da lösemili çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

LÖSEV İzmir İl Koordinatörlüğünce bir otelde düzenlen programda, lösemili çocuklar ve aileleri bir araya geldi.

Burada konuşma yapan LÖSEV İzmir İl Koordinatörü Ebru Alkan, lösemi, kanserle mücadele eden çocuk, erişkin hastalara ve ailelerin verdikleri zorlu mücadelede yanlarında olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kurucumuz olan Çocuk hemotoloji ve Onkoloji Doktoru Üstün Ezer'in başlattığı bu iyilik hareketinde, siz değerli destekçilerimizin katkılarıyla pek çok başarıya imza attık. Türkiye genelinde yürüttüğümüz yardım çalışmaları, hayat kurtaran tedaviler, eğitim ve sosyal destekler, lösemili çocuklarımızın ve ailelerinin hayatına dokunmaya devam ediyoruz."

Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de böylesi anlamlı bir akşamda burada olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Halil İbrahim Ertekin İbrahim Ertekin Lösemi İftar İzmir Aydın Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title