Haberler

Aydın'da 12 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

Güncelleme:

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 12 adet hırsızlık olayı aydınlatıldı. Şüpheliler gözaltına alındı ve çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından son günlerde yapılan çalışmalar çerçevesinde 12 adet hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından son günlerde yapılan çalışmalar çerçevesinde 12 adet hırsızlık olayı aydınlatıldı. Çalışmalarda hırsızlık şüphelileri; A.U., F. Ş., K.Y., U.Y. ve F.U. isimli şahıslar da kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan çalıntı olduğu tespit edilen iki motosiklet ve bir adet de cep telefonu sahiplerine teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title