Haberler

Aydın, Çamlık Mesire Alanında İncelemelerde Bulundu

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanan çamlık mesire alanında incelemelerde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanan çamlık mesire alanında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından inşasına başlanan çamlık mesire alanında yapılan çalışmaları inceleyen Aydın, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ile Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydın, toplam 110 dönümlük bir alanda çalışmaların sürdüğünü belirterek "Alt yapılar tamamlanmış durumda. Sivas'ın güneyinde çok güzel bir mesire alanı olacak. Paşabahçe'nin yüzde 45'i büyüklüğünde bir alan, aynı zamanda Paşabahçe'nin alternatifi olan bir mesire alanı, bölge için cazibe merkezi olacak. İçerisinde göletler, şelaleler, bin kişilik yemekevi projesi bulunuyor. Projenin şu anda başındayız. Seneye tamamlanmasını amaçladığımız projenin şehrin marka değerine katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Harun Koç Ceyhan Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title