Haberler

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı

Güncelleme:

TİKAD - Türkiye İş Kadınları Derneği, Viyana'dan dünyaya seslenecek

Türkiye'nin en etkin sivil toplum kuruluşlarından TİKAD, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'nda (OSCE) konuşmak üzere Viyana'ya gidiyor.

Teröre Çözümü ANNELER Sağlayacak

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'nın (OSCE) 12-13 Mart 2012 tarihleri arasında Viyana'da düzenleyeceği ve 57 ülkeden üst düzey konuşmacı ve dinleyicilerin katılacağı "Terörizme neden olan radikalleşme ve terörizmi destekleyecek aşırı tarafçılığı engellemede kadınların rolü ve bu konuda kadınların güçlendirilmesi" konulu konferansta, Türkiye'den TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut da bir konuşma yapacak.

TİKAD başkan yardımcıları Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak ve Demet Sabancı Çetindoğan'ın da katılacağı konferansta Başkan Nilüfer Bulut, Türkiye'deki terör ve sınır güvenliği ile ilgili bilgiler verecek. Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'ndan tüm dünyaya seslenecek olan Nilüfer Bulut, Türkiye'nin önderliğinde kurulması planlanan Dünya Anneler Birliği hakkında açıklamalar yaparak terörün çözümünü annelerin sağlayacağının altını çizecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nilüfer Bulut Viyana Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title