Haberler

Avea Müzik Blogları Fikir Takımı'nın Müzik Yolculuğu Sürüyor

Dünyanın önemli müzik festivallerinden biri olan "Roskilde Festivali"nde, Bruce Springsteen, The Cure, Jack White, Björk, The Roots, Bon Iver ve Mew gibi isimleri dinleyen Avea Müzik Blogları Fikir Takımı üyeleri 6-13 Ağustos tarihlerinde...

Dünyanın önemli müzik festivallerinden biri olan "Roskilde Festivali"nde, Bruce Springsteen, The Cure, Jack White, Björk, The Roots, Bon Iver ve Mew gibi isimleri dinleyen Avea Müzik Blogları Fikir Takımı üyeleri 6-13 Ağustos tarihlerinde Macaristan'da gerçekleşecek "Sziget Festivali" ve 18-19 Ağustos tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek "V Festival"e de katılarak dünyaca ünlü grup ve sanatçıları izlemeye ve izlenimlerini paylaşmaya devam edecek.

Yapılan açıklamaya göre, evrensel dil olan müziği farklı boyutlarıyla 8 yıldır sahiplenen Avea, müzik yazan blog yazarlarının görüşleri ile sinerji yaratmayı hedefleyerek geçen yıl oluşturduğu Müzik Blogları Fikir Takımı'nın, evrensel müzik yolculuğuna ortak oluyor.

Gerek Sıradışı Müzik, gerekse Escape to Music Konserleri ile dünyaca önemli isimleri İstanbul'da müzik severlerle buluşturan Avea, Müzik Blogları Fikir Takımı'nı, Türkiye için değer yaratma hedefiyle yurt dışındaki festivallerde ağırlayarak müzik adına ne gelişme varsa Müzik Blogları Fikir Takımı ile birlikte takip etmeyi hedefliyor.

Avea Müzik Bloggerları Fikir Takımı'nin ilk ekibi 4-8 Temmuz tarihleri arasında Danimarka'nın Roskilde kentinde düzenlenen ve Avrupa'nın en büyük müzik festivallerinden birisi olarak kabul edilen "Roskilde" festivalini izleme şansına sahip olmuştu. Bu yıl 42'ncisi düzenlenen festivalin katılımcıları arasında ise Bruce Springsteen, The Cure, Jack White, Björk, The Roots, Bon Iver ve Mew yer almıştı.

Festivali izleyen Avea Müzik Blogları Fikir Takımı bloggerları deneyimlerini hem sosyal medya üzerinden (#aveabloggers etiketiyle) hem de blogları üzerinden ayrıntılı olarak paylaşarak, festivalin Roskilde'ye gidemeyen müzikseverler tarafından takip edilebilmesine destek oldu.

Avea Müzik Blogları Fikir Takımı üyelerinin müzik yolculuğu, 6-13 Ağustos tarihinde Macaristan'da gerçekleştirilecek Sziget Festivali ve 18-19 Ağustos tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek "V Festival" ile devam edecek.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Bruce Springsteen Macaristan Avea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title