Haberler

Avcılar'da inşaat İşçisi iskeleden düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da bir inşaatta çalışan Harun Turan, dördüncü katta bulunan iskeleden düşerek ağır yaralandı. Turan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar'da Harun Turan isimi işçi, çalıştığı inşaatın dördüncü katındaki iskeleden düşerek ağır yaralandı. Durumun ihbarı sonrası sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı Turan, hayatını kaybetti.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Denizköşkler Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde bir inşaatın üst katındaki iskelede çalışan Harun Turan, dengesini kaybederek düştü. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

Ağır yaralI Harun Turan, ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Turan, tedavi sırasında hayatını kaybetti. Olayla ilgili firma sahibi, ustabaşı, iş güvenliği uzmanı ve bir işçi ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yapılan otopsinin ardından Harun Turan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere dün akşam memleketi Kars'ın Sarıkamış İlçesi'ne bağlı Kalebaşı Köyü'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Avcılar İş Kazası Polisiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ARSLANOĞLU Hakan:

Ekmek parası kazanırken vefat etmiş. Allah meslek şehidi olarak kabul eder inşallah.

35
0
yanıtYanıtla
Est Este:

katliam olmuş katliam. konu iş değil. iş güvenliği SIFIR

yanıt13
yanıt0
ALPTUĞAN:

iş güvenliği ve denetimsizlik sonucu gencecik bir fidanımız gitti. Bu kader olamaz ,bu olsa olsa liyakatsiz yöneticillerin işlerini yapmamasından kaynaklı bir durum.

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title