Haberler

Ateist' Doç. Dr. Candan Badem, Odasında Gülen'in Kitabı Bulununca Gözaltına Alındı

TUNCELİ Üniversitesi'nde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınmasına "ben Marksist ateistim. Her türlü tarikatçılığa ve dinciliğe karşı mücadele ettim" diyerek tepki gösteren Doç. Dr. Candan Badem'in Üniversite'deki odasında yapılan aramada Fetullah Gülen'in 'Asrın getirdiği tereddütler 4' kitabı bulununca gözaltına alındı.

TUNCELİ Üniversitesi'nde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınmasına "ben Marksist ateistim. Her türlü tarikatçılığa ve dinciliğe karşı mücadele ettim" diyerek tepki gösteren Doç. Dr. Candan Badem'in Üniversite'deki odasında yapılan aramada Fetullah Gülen'in 'Asrın getirdiği tereddütler 4' kitabı bulununca gözaltına alındı.

Tunceli Üniversitesi, öğretim üyesi tarihçi Doç. Dr. Candan Badem'i, önceki gün FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa aldı. Savcılık kararıyla Doç. Dr. Candan Badem'in üniversitedeki odasında polis tarafından arama yapıldı. Üniversitede Marksist ve Ateist kimliğiyle bilinen Doç. Dr. Candan Badem'in odasında Fethullah Gülen'in 'Asrın getirdiği tereddütler 4' kitabı bulundu.

Evinde yapılan arada da bazı dokümanlar ve bilgisayarına el konulan Doç. Dr. Candan gözaltına alındı.

Doç. Dr. Candan Badem'in avukatı Hüseyin Aygün, "Müvekkilim Doç. Dr. Candan Badem bir akademisyendir ve Gülen cemaatine karşı düşünceleri ile bilinir. Marksist kimliği herkes tarafından bilinen bir öğretim üyesidir. Cemaatin iç yüzünü daha iyi bilmek ve Fethullah Gülen'i kendi düşünceleri üzerinde eleştirmek için kitabını alarak okumuştur. Bu kitabı Fethullah Gülen"in düşüncelerini eleştirmek için almıştır. Darbe tankla topla jetle yapılır. Kitap ile darbe ilk defa Türkiye'de AKP'ye karşı yapılıyor" dedi.

- Tunceli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Üniversitesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title