Haberler

Atatürk Havalimanı Skytrax Ödüllerinde İlk 10'a Girdi

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı, Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri kategorisinde dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında yer aldı.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri'nde kategorisinde dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında yer aldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı, yolcu değerlendirmelerine göre verilen Skytrax ödüllerinde 50 milyon yolcu ve üstü kategorisinde en iyi 10 havalimanı arasına girdi. Yine TAV'ın işlettiği Gürcistan, Tiflis Havalimanı da "Doğu Avrupa'nın En İyi 10 Havalimanı'ndan biri oldu.

Konuyla ilgi açıklama yapan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, "Atatürk Havalimanı kısa sürede büyüyerek Avrupa'nın en büyük beş havalimanı arasına girdi. Bugün yılda 50 milyondan fazla yolcuya hizmet veren, doğuyla batıyı, kuzeyle güneyi birleştiren önemli bir bağlantı merkezi haline geldi. Yolcularımıza hızlı, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak üzere çalışıyoruz. Skytrax ödülleri yolcu değerlendirmelerine dayandığından bizim için ayrı bir önem taşıyor ve kendi kategorimizde dünyanın en iyi 10'u arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. TAV Ailesi olarak yolcu memnuniyetini en üst seviyede tutmak üzere durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

2014 Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri'nde "50 milyon yolcu ve üstü" kategorisinde yer alan ilk 10 havalimanı şöyle:

"1 Singapur Changi Havalimanı

2 Hong Kong Uluslararası Havalimanı

3 Amsterdam Schiphol Havalimanı

4 Tokyo Uluslararası Havalimanı

5 Pekin Capital Uluslararası Havalimanı

6 Londra Heathrow Havalimanı

7 Frankfurt Havalimanı

8 Dubai Uluslararası Havalimanı

9 Denver Uluslararası Havalimanı

10 İstanbul Atatürk Havalimanı." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Ünlü Gürcistan Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title