Haberler

Ataşehir'de İşyeri Yangını

Ataşehir'de bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Ataşehir'de bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İşyeri sahipleri, iş yerlerinin eski çalışanları tarafından kundaklandığını iddia etti.

Olay Kayışdağı Mahallesi Canan Sokak'ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Atilla Koç'a ait reklam atölyesinde çalışırken bir süre önce işten ayrılan 2 işçi alacaklarıyla ilgili görüşmek için bugün reklam atölyesine geldi. Koç ile eski çalışanları alacakların ödenmesi konusunda anlaşmaya varamadı. Görüşmeden bir süre sonra iki işçi reklam atölyesinin deposuna gelerek kapıyı kırdı. İçeri giren şahıslar, çevreye tiner döktükten sonra depoyu ateşe verdi. Depoyu kundaklayan şahıslar olay yerinden kaçarken olayı gören Atilla Koç'un kardeşi Mesut Koç, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun bir dumanla yanan depoya müdahale ederek söndürme çalışması başlattı. Çevrede kısa süreli paniğe neden olan yangın itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucunda söndürüldü. Yangın sırasında yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayın kundaklamadan kaynaklandığını iddia eden Mesut Koç, konuyla ilgili polis ekiplerine bilgi verdi. Şahısları gördüğünü ifade eden Koç, "Olayın hepsini gördüm. Tiner dökerek iş yerini yaktılar. Biz reklam işi yapan bir atölyeyiz. 2 kişi depoyu yakarak kaçtı" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, olayın ardından çıkan yangına ilişkin inceleme ve soruşturma çalışması başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atilla Koç Mesut Koç Ataşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title