Haberler

Atasay 75. Yıl Logo Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Atasay Kuyumculuk, 75. kuruluş yıldönümü şerefine düzenlediği Logo Tasarım Yarışması'nda dereceye girenleri ödüllendirdi.

3 Ocak 2012 Salı günü düzenlenen ödül töreninde dereceye giren Mehmet Ferruh Haşıloğlu, Başak Çakmak, Alp Arslan Biçer ve mansiyon kazanan Erhan Yalvaç, ödüllerini Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer'in elinden aldı.

Türkiye'nin lider ve köklü kuyum markası Atasay, bu yıl 75. kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor. 75. kuruluş yıldönümünü ölümsüzleştirmek isteyen Atasay, bu kapsamda Logo Tasarım Yarışması düzenledi.

Atasay'ın 75. Yıl Logo Tasarım Yarışması'na yurtiçinden ve yurtdışından 1.000'in üzerinde başvuru yapıldı. Jüri üyeliğini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Ali Müstecaplıoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Ayşegül İzer, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Umut Südüak, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Nazlı Eda Noyan, Moda Tasarımcısı ve Atasay Danışmanı Özlem Süer, Atasay Kuyumculuk Tasarım Koordinatörü Özgül Sokullu ve Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer'in yaptığı yarışmada, yapılan değerlendirme sonucu İstanbul'dan katılan Mehmet Ferruh Haşıloğlu'nun tasarımı birinci seçildi. Yarışmada ikincilik ödülü Başak Çakmak'ın, üçüncülük ödülü Alp Arslan Biçer'in olurken, mansiyon ödülü ise Erhan Yalvaç'a verildi.

Sonuçların 25 Aralık 2011 Pazar günü Atasay Kuyumculuk web sitesinden ilan edildiği yarışmanın ödül töreni ise 3 Ocak 2012 Salı günü düzenlendi. Nur-u Osmaniye'de bulunan Nar Restaurant/Yesam Salonu'nda düzenlenen organizasyonda dereceye girenler, ödüllerini Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer'in elinden aldılar. Atasay 75. Yıl Logo Tasarım Yarışması'nın birincisi Mehmet Ferruh Haşıloğlu'na ödül olarak 5 bin TL takdim edilirken, ikinci Başak Çakmak'a 2 bin 500 TL, üçüncü Alp Arslan Biçer'e ise bin 500 TL verildi. Erhan Yalvaç ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde dereceye girenlere teşekkür eden Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer, yarışmanın tasarım öğrencileri için iş hayatlarına yönelik çok önemli bir tecrübe ve motivasyon kaynağı olacağının altını çizdi. Atasay Kamer, "Yarışma ile profesyonel iş hayatına atılacak öğrencilere destek olmayı amaçladık. Ödül almaya hak kazanan arkadaşlarımıza, geleceklerine yatırım yapma olanağı sağlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atasay Kamer Yalvaç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title