Haberler

Atama Kararları Resmi Gazete'de

Güncelleme:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Milli Savunma ile Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları açıklandı.

Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Milli Savunma ile Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Avrupa Birliği Bakanlığı Müşavirliğine Cemil Cengiz atanırken, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bitlis İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Akif Gülaçtı görevlendirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcılığına Hüseyin Kesimoğlu getirilirken, Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Abdulkadir Kandemir atandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına Emine Güher Çeltek görevlendirilirken, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşavirliğine Ahmet Erdal getirildi. Milli Savunma Bakanlığı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kadri Uyanık'ın Yönetim Kurulu Üyeliği görev süresini tamamlaması nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atanmasına karar verildi. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Demirdöğen ise boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği ile görevlendirildi. Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine de Muhammet Lütfü Polat getirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Avrupa Birliği Cemil Cengiz Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title