Haberler

Aşk-ı Memnu Cinayeti İçin Ağır Müebbet İstemi

Güncelleme:

Diyarbakır'da 'Aşkı Memnu' romanını hatırlatan olayda yengesiyle bir olup, öz amcasını öldüren 21 yaşındaki Caner Z. ve yengesinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

Diyarbakır Kulp'ta 'Aşkı Memnu' romanını hatırlatan yasak aşkta, yengesiyle bir olup, öz amcasını öldüren Caner Z. ve yengesi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

UYKUDAYKEN KAFASINA 2 EL ATEŞ ETTİ

Kulp ilçesi Akçasır köyünde yaşayan Recep Z. (40) 3 ay önce evinin balkonunda uyuduğu sırada av tüfeğiyle öldürüldü. Cinayetle ilgili Diyarbakır Başsavcılığınca hazırlanan iddianameye göre, Recep Z.'nin eşi Zahide Z. (38) kocasının yeğeni olan Caner Z. (21) ile gönül ilişkisi yaşıyordu. Genç kadın, Caner Z.'yi amcasını öldürmesi için azmettirdi. Olay gecesi Recep Z.balkonda uyuduğu sırada Caner Z. uykudaki amcasını kafasına av tüfeğiyle 2 el ateş ederek öldürdü.

"ZAHİDE İSTEDİ, ÖLDÜRDÜM"

Gözaltına alınan kadın ifadesinde, evlendikleri günden beri eşiyle huzursuzluk yaşadıklarını, kocasının yeğeni ile 3 yıl boyunca aralarında gönül ilişkisi olduğunu belirterek, "Eşim beni dövünce ben de bu durumu Caner'e anlattım. Caner de bana şiddet uyguladığı için amcasını öldüreceğini söyledi" dedi. Amca katili Caner Z. de "Zahide istediği için amcamı öldürdüm" dedi. Tutuklanan yasak aşk zanlıları hakkında, "Yakın akrabayı tasarlayarak öldürmek, öldürmeye azmettirmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Aşkı Memnu Diyarbakır Kulp Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

.................:

ŞEREFSİZ BEHLÜL

39
1
yanıtYanıtla
tt:

enayi sen hapse gir yengende yeni behlüllere yelken açar bide tasarlayarak öldürmüşler böyle tasarıma tüküreyim kabak gibi ortada neyini tasarladınız bu tasarımınız sayesinde mühebbet ödülüne layık olduğunuz anlaşıldı güle güle oturun hapiste

34
3
yanıtYanıtla
D BAKIRLI:

DİYARBAKIRLILARIN YÜZ KARARLILARI ALLAH BELANIZI VERSİN,

32
4
yanıtYanıtla
NoktaMobil-IOS:

Diyarbakırlı namuslu olur şerefsiz, sen nasıl diyarbakırlısın

21
14
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

ya bu karı değilmiydi üç beş sene önce dinini değiştirip müslümanlık''tan, hristiyanlığa geçen şimdi neyin peşinde buuuu

17
16
yanıtYanıtla
Asi:

sen ne kullanıyon böle ya :)

yanıt11
yanıt1
MÜCAHİT 61:

tamam şampiyon kızma ben tuğçe kazaza iletirim mesajını onun olduğu haberde:)

yanıt11
yanıt2
MÜCAHİT 61:

HADİ SENİ ANLADIKTA BEĞENENLER DE AYNI ŞEYİMİ KULLANIYOR ACABA:)

yanıt12
yanıt2
mm;:

yaş kaç acaba :))

yanıt8
yanıt1
numaran tutmadı:

vatansever kürt oldugu için güya aklınca kürt leri temize çıkartacak . . . . . yok hritisyanlıkdan mış yok ya ya

yanıt1
yanıt2
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title